Online Kiosk

Laat je gasten sneller bestellen via hun eigen telefoon. Ontvang bestellingen via ieder apparaat, op ieder moment. Verhoog je omzet en verminder de kosten!
Een overzicht van het menu binnen de QR online in combinatie met een donut

Scan de QR-code 👉

Bekijk het voorbeeld menu van Fat Phill's door deze toffe QR-code te scannen met je mobiel. Je kunt de website ook bezoeken via de button hieronder. Visualiseer jouw eigen menu en laat ons weten wanneer je jouw eigen toffe QR-code wilt ontvangen .

Bekijk voorbeeld
Onesix dashboard op mobiel, laptop en tablet
Onesix dashboard op mobiel, laptop en tablet

Op ieder apparaat bestellen

Onesix Online is op ieder scherm te gebruiken. Het downloaden van apps is niet nodig. De pagina is via een QR-code of je eigen website te bereiken. Het design van de Online QR zorgt voor een rustig overzicht, waardoor de focus op jouw producten komt te liggen. De Online QR kan gebruikt worden voor afhaal - bezorg services.

Krachtig menu. Test het zelf 👉

Door add-ons aan te bieden bij producten, bestelt je gast een complete maaltijd zonder dat het voelt als up-selling. Volledig geautomatiseerd zodat je het nooit meer hoeft te vragen. Een fijnere, logische bestelervaring voor jouw gasten die resulteren in hogere orderwaardes.

Onesix dashboard op mobiel, laptop en tablet

Modern. Efficiënt.

De wereld is veranderd en de behoeftes van je gasten veranderen mee. 47% van de mensen geeft aan dat bestellen via QR-codes het leven makkelijker maakt. Je mist een grote kans als je het dan niet aanbiedt.

Bron: Mobileiron

Geen rijen. Geen omzetverlies.

Loop geen omzet mis door te lange rijen. Geef je klanten de mogelijkheid om te bestellen via een QR-code of website om zo het bestellen sneller te laten verlopen. Fijner voor de klant, fijner voor jou!

Onesix dashboard op mobiel, laptop en tablet

Alles in één dashboard

Onesix Dashboard maakt rapportages van alle binnengekomen orders toegankelijk en inzichtelijk. Verzamel prachtige rapporten, pas producten gemakkelijk aan en bekijk de meest verkochte combinaties voor een nóg beter resultaat. Maak beslissingen op basis van data, niet alleen op je onderbuik gevoel.

Geen eenmalige kosten & maandelijks opzegbaar

Onesix rekent geen eenmalige kosten en je zit niet vast aan een maandelijkse licentie. Je kunt direct aan de slag en het iedere maand opzeggen.

Start direct
Een hamburger doosje met de Online QR code er bovenop geprint, waardoor gasten de volgende keer sneller kunnen bestellen
Trustpilot excellent score

Twee maanden geleden gestart met de Kiosk. Erg tevreden! De Kiosk is makkelijk en duidelijk. De service is super. Bij vragen of voor hulp staan ze meteen voor je klaar.

Lois Vos
Mede-eigenaar JM Snacks
Trustpilot excellent score

Super fijn en eenvoudige te bedienen kiosk voor de klant, en een eenvoudige snelle handeling voor mijn personeel! Mitchell en zijn team handelen super snel bij vragen en denken graag met je mee! Zeker een aanrader!

Ronald van Kolthoorn
Eigenaar Bakker Bart Ede
Trustpilot excellent score

I've been working with Mitchell and Onesix for two years now at multiple restaurants, the service is great and for everything there is a solution when you work with these guys! I would recommend them to anybody.

Stijn Moussault
Eigenaar Fat Phill's The Mall
Trustpilot excellent score

We zagen vanaf dag 1 al wat voor enorme impact deze bestelzuil had op onze verkopen. De ordergroottes namen tevens toe en de verkoopprocedure werd ook efficiënter. Hierdoor hadden we extra handen vrij voor ons productieproces. De klantenservice is subliem.

Ling-Ming Fan
Eigenaar 8tea5
Trustpilot excellent score

De bestelzuilen van Onesix ondersteunen meerdere locaties van Pieperz. We kunnen een snellere, betere service bieden aan onze klanten terwijl we zelf meer omzet genereren.

Stijn Welsing
Mede-eigenaar Pieperz
Trustpilot excellent score

De bestelzuilen van Onesix werken uitermate prettig. Voor zowel de consument als de backoffice voor ons als restaurant. Het team van Onesix is goed bereikbaar en de service die zij bieden sluit aan bij hetgeen zij uitstralen.

Kristel Schulte
Eigenaresse Poke Perfect
Trustpilot excellent score

Wij zijn na de testfase gaan houden van dit systeem. De software maakt het erg gemakkelijk voor zowel onze klanten als onze medewerkers. Bovendien werkt het voor mij ook ontzettend handig. Van begin tot heden zijn wij goed geholpen, welk tijdstip dan ook, er stond altijd iemand klaar.

Rachaila Habib
Eigenaresse Bubble Bae

Direct in je inbox

Ontvang direct alle informatie en prijzen. Onesix Kiosk is gratis 30 dagen te testen, maandelijks opzegbaar en je krijgt 24/7 de beste service.

toggle_off

Gratis proberen

trending_up

Bewezen +20% omzet

favorite

24/7 Premium service

Thanks
Sorry... daar gaat iets niet goed. Zou je ons een chat bericht willen sturen?

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf mijn producten aanpassen of aanbevelingen instellen?

Zeker weten. Als ondernemer heb je binnen het dashboard de mogelijkheid om alles in het menu aan te passen.

Kan ik zelf menu's maken?

Absoluut. Menu's staan vaak in het middelpunt van een assortiment en zijn daardoor een essentieel onderdeel. Je kunt menu's gemakkelijk aanmaken door producten aan elkaar te linken of door menu's in zijn geheel in te voegen waarbij de gast de mogelijkheid krijgt om keuzes te maken binnen het menu.

Kan ik testen of de features ook bij mijn gasten werken?

Iedere ondernemer krijgt de kans om Onesix Online Kiosk te testen. Dus ook jij. Zelf ervaren hoe je gasten de Online Kiosk vinden is enorm belangrijk, vandaar de 4 weekse testfase.

Will it actually help my visitors answer general questions?