Online QR

Laat je gasten sneller bestellen via hun eigen telefoon. Ontvang bestellingen via ieder apparaat, op ieder moment. Verhoog je omzet en verminder de kosten!
Een overzicht van het menu binnen de QR online in combinatie met een donut

Scan de code 👉

Bekijk het voorbeeld menu van Pieperz door de QR code te scannen met je mobiel. Je kunt de website ook bezoeken via de button hieronder. Visualiseer jouw eigen menu en laat ons weten wat je van een gratis testfase zou vinden.

Bekijk voorbeeld
QR Code Onesix Online - Pieperz
Online Kiosk op alle schermen

Op ieder apparaat bestellen

Onesix Online is op ieder scherm te gebruiken. Het downloaden van apps is niet nodig. De pagina is via een QR code of je eigen website te bereiken. Het design van de Online QR zorgt voor een rustig overzicht, waardoor de focus op jouw producten komt te liggen. De Online QR kan gebruikt worden voor afhaal - bezorg services.

Geen rijen. Geen omzetverlies

Loop geen omzet mis door te lange rijen. Geef je klanten de mogelijkheid om te bestellen via een QR code of website om zo het bestellen sneller te laten verlopen. Fijner voor de klant, fijner voor jou!

Dit is een marketing bord waarop de QR code van een van onze klanten, Kwalitaria, is te zien. Mensen kunnen deze code scannen om vervolgens hun bestelling te plaatsen.
Dit is de iPad van de Onesix Kiosk, welke werknemers gebruiken om via de bestelzuil binnengekomen orders te verwerken.

Covid Proof ✔️

De wereld is veranderd en de behoeftes van je gasten veranderen mee. 47% van de mensen geeft aan dat bestellen via QR codes het leven makkelijker maakt. Je mist een grote kans als je het dan niet aanbiedt.

Bron: Mobileiron

Krachtig menu, meer omzet

Door add-ons aan te bieden bij producten, bestelt je gast een complete maaltijd zonder dat het voelt als up-selling. Volledig geautomatiseerd zodat je het nooit meer hoeft te vragen. Een fijnere, logische bestelervaring voor jouw gasten die resulteren in hogere orderwaardes.

Onesix features online kiosk
Een overzicht van alle bestellingen, zodat de ondernemer alle controle heeft op zijn zaak en de bestellingen die geplaatst worden via de kiosk. Dit is Onesix Dashboard

Alles in één dashboard

Onesix Dashboard maakt rapportages van alle binnengekomen orders toegankelijk en inzichtelijk. Verzamel prachtige rapporten, pas producten gemakkelijk aan en bekijk de meest verkochte combinaties voor een nóg beter resultaat. Maak beslissingen op basis van data, niet alleen op je onderbuik gevoel.

Geen eenmalige kosten,
Maandelijks opzegbaar

Onesix rekent geen eenmalige kosten en je zit niet vast aan een maandelijkse licentie. Je kunt direct aan de slag en het iedere maand opzeggen.

Start direct
Een hamburger doosje met de Online QR code er bovenop geprint, waardoor gasten de volgende keer sneller kunnen bestellen

De bestelzuilen van Onesix ondersteunen meerdere locaties van Pieperz. We kunnen een snellere, betere service bieden aan onze klanten terwijl we zelf meer omzet genereren.

Stijn Welsing
Mede-eigenaar Pieperz

Gratis 30 Dagen Testen

✔️ Bespaar personeelskosten
✔️ Verhoog je omzet +20%
✔️ 30 Dagen testen

Ontvang meer informatie

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf mijn producten aanpassen of aanbevelingen instellen?

Zeker weten. Als ondernemer heb je binnen het dashboard de mogelijkheid om alles in het menu aan te passen.

Kan ik zelf menu's maken?

Absoluut. Menu's staan vaak in het middelpunt van een assortiment en zijn daardoor een essentieel onderdeel. Je kunt menu's gemakkelijk aanmaken door producten aan elkaar te linken of door menu's in zijn geheel in te voegen waarbij de gast de mogelijkheid krijgt om keuzes te maken binnen het menu.

Kan ik testen of de features ook bij mijn gasten werken?

Iedere ondernemer krijgt de kans om Onesix Online Kiosk te testen. Dus ook jij. Zelf ervaren hoe je gasten de Online Kiosk vinden is enorm belangrijk, vandaar de 4 weekse testfase.

Will it actually help my visitors answer general questions?