Integraties

Ontdek de integratie die jij nodig hebt om te groeien en behoudt grip op je zaken.
Banner Onesix Kiosk integraties

Kassa integraties

Onesix Kiosk + Online Kiosk werkt stand alone, maar kan ook geïntegreerd worden met je kassa.

Analytics

Verbind Onesix met deze analytics tools want... meten = weten.

Loyaliteit

Verhoog de loyaliteit van je klanten en koppel Onesix aan deze tools.

Trustpilot excellent score

Twee maanden geleden gestart met de Kiosk. Erg tevreden! De Kiosk is makkelijk en duidelijk. De service is super. Bij vragen of voor hulp staan ze meteen voor je klaar.

Lois Vos
Mede-eigenaar JM Snacks
Trustpilot excellent score

Super fijn en eenvoudige te bedienen kiosk voor de klant, en een eenvoudige snelle handeling voor mijn personeel! Mitchell en zijn team handelen super snel bij vragen en denken graag met je mee! Zeker een aanrader!

Ronald van Kolthoorn
Eigenaar Bakker Bart Ede
Trustpilot excellent score

I've been working with Mitchell and Onesix for two years now at multiple restaurants, the service is great and for everything there is a solution when you work with these guys! I would recommend them to anybody.

Stijn Moussault
Eigenaar Fat Phill's The Mall
Trustpilot excellent score

We zagen vanaf dag 1 al wat voor enorme impact deze bestelzuil had op onze verkopen. De ordergroottes namen tevens toe en de verkoopprocedure werd ook efficiënter. Hierdoor hadden we extra handen vrij voor ons productieproces. De klantenservice is subliem.

Ling-Ming Fan
Eigenaar 8tea5
Trustpilot excellent score

De bestelzuilen van Onesix ondersteunen meerdere locaties van Pieperz. We kunnen een snellere, betere service bieden aan onze klanten terwijl we zelf meer omzet genereren.

Stijn Welsing
Mede-eigenaar Pieperz
Trustpilot excellent score

De bestelzuilen van Onesix werken uitermate prettig. Voor zowel de consument als de backoffice voor ons als restaurant. Het team van Onesix is goed bereikbaar en de service die zij bieden sluit aan bij hetgeen zij uitstralen.

Kristel Schulte
Eigenaresse Poke Perfect
Trustpilot excellent score

Wij zijn na de testfase gaan houden van dit systeem. De software maakt het erg gemakkelijk voor zowel onze klanten als onze medewerkers. Bovendien werkt het voor mij ook ontzettend handig. Van begin tot heden zijn wij goed geholpen, welk tijdstip dan ook, er stond altijd iemand klaar.

Rachaila Habib
Eigenaresse Bubble Bae

Direct in je inbox

Ontvang direct alle informatie en prijzen. Onesix Kiosk is gratis 30 dagen te testen, maandelijks opzegbaar en je krijgt 24/7 de beste service.

toggle_off

Gratis proberen

trending_up

Bewezen +20% omzet

favorite

24/7 Premium service

Thanks
Sorry... daar gaat iets niet goed. Zou je ons een chat bericht willen sturen?

Veelgestelde vragen

Mijn kassa staat niet op deze pagina, kan het wel gekoppeld worden?

Als het aan ons ligt, absoluut! We komen graag in contact met je kassa leverancier om kosteloos een koppeling te realiseren. Dit doen we wel pas na een sucesvolle testfase zodat we zeker weten dat we er beiden profijt van hebben.

Wat kost een integratie?

Niets. Hier konden we een heel lang antwoord van maken maar dit leek ons het duidelijkste.

Werkt de Kiosk ook stand-alone?

Zeker, de meeste klanten gebruiken de Kiosk stand-alone. We koppelen het systeem aan je bonprinter en plaatsen een tablet achter de counter. Daarmee verwerk je alle bestellingen. Na iedere maand importeer je alle gegevens in je boekhoudsysteem. That's it.

Will it actually help my visitors answer general questions?