Features

Slimme features ontworpen voor een betere bestel ervaring en hogere omzet per klant.
Onesix Golden Hamburger - Kiosk

We ❤️ video's

Trek nóg meer de aandacht en upload je eigen video als startscherm van de Kiosk. Heb je geen video? Geen probleem, je kunt foto's of één van onze eigen smaakvolle video's gebruiken.

Prachtige content in een lean design

Door het lean design van de Kiosk komen product foto's beter tot uiting, dit maximaliseert het resultaat. Gebruik daarom Onesix foto's of stel het menu samen met je eigen afbeeldingen.

Praat in iedere taal,
c'est formidable

Onesix Kiosk ondersteunt de 12 meest gesproken talen waardoor jouw gasten zich meteen thuis voelen. Geen moeilijke taal barrières maar een soepele bestelervaring.

Onesix Kiosk ondersteunt meerdere talen
Een overzicht van alle secties in het menu van de Onesix Bestelkiosk

Maak bestellingen persoonlijk

Personaliseer bestellingen naar de mogelijkheden binnen je producten. Zo houdt je beter rekening met de wensen van je gasten en creëer je een betere bestelervaring. Deze vragen zijn eenvoudig in te stellen in het Onesix dashboard.

Automatische up-selling, zonder dat het zo voelt

Door add-ons aan te bieden bij producten, bestelt je gast een complete maaltijd zonder dat het voelt als up-selling. Volledig geautomatiseerd zodat je het nooit meer hoeft te vragen. Een fijnere, logische bestelervaring voor jouw gasten die resulteren in hogere orderwaardes.

Een overzicht van het visuele menu, waarin een product te zien is, een add-on, een extra aanbeveling en de mogelijkheid om sauzen toe te voegen.

Heerlijke menu's samenstellen,
stap voor stap

Laat je gasten stap voor stap hun favoriete menu samenstellen. Hierdoor wordt er altijd gevraagd naar een extra drankje of extra topping 👌  

Slimme aanbevelingen op basis van data 🤓

Op basis van de historische besteldata worden er slimme aanbevelingen gedaan om betere product combinaties te maken. De meest verkochte product combinaties worden standaard weergegeven in het dashboard, zodat je betere beslissingen kan maken voor je business.

Een overzicht van alle aanbevelingen in het menu

Geen voorraad? Geen probleem

De voorraad op de Kiosk is meteen aan te passen in de Onesix app. Deze is te gebruiken op de meegeleverde tablet. Hierdoor bestellen klanten nooit producten die niet op voorraad zijn en voorkom je teleurstelling.

Slimme integraties 👌

Koppel Onesix aan je favoriete software en werk slimmer. Ben je op zoek naar een andere koppeling? Laat het ons weten.

Dashboard van Onesix.

Data = Everything

Onesix Dashboard maakt rapportages van alle binnengekomen orders toegankelijk en inzichtelijk. Verzamel prachtige rapporten, pas producten gemakkelijk aan en bekijk de meest verkochte combinaties voor een nóg beter resultaat. Maak beslissingen op basis van data, niet alleen op je onderbuik gevoel.

Trustpilot excellent score

Twee maanden geleden gestart met de Kiosk. Erg tevreden! De Kiosk is makkelijk en duidelijk. De service is super. Bij vragen of voor hulp staan ze meteen voor je klaar.

Lois Vos
Mede-eigenaar JM Snacks
Trustpilot excellent score

Super fijn en eenvoudige te bedienen kiosk voor de klant, en een eenvoudige snelle handeling voor mijn personeel! Mitchell en zijn team handelen super snel bij vragen en denken graag met je mee! Zeker een aanrader!

Ronald van Kolthoorn
Eigenaar Bakker Bart Ede
Trustpilot excellent score

I've been working with Mitchell and Onesix for two years now at multiple restaurants, the service is great and for everything there is a solution when you work with these guys! I would recommend them to anybody.

Stijn Moussault
Eigenaar Fat Phill's The Mall
Trustpilot excellent score

We zagen vanaf dag 1 al wat voor enorme impact deze bestelzuil had op onze verkopen. De ordergroottes namen tevens toe en de verkoopprocedure werd ook efficiënter. Hierdoor hadden we extra handen vrij voor ons productieproces. De klantenservice is subliem.

Ling-Ming Fan
Eigenaar 8tea5
Trustpilot excellent score

De bestelzuilen van Onesix ondersteunen meerdere locaties van Pieperz. We kunnen een snellere, betere service bieden aan onze klanten terwijl we zelf meer omzet genereren.

Stijn Welsing
Mede-eigenaar Pieperz
Trustpilot excellent score

De bestelzuilen van Onesix werken uitermate prettig. Voor zowel de consument als de backoffice voor ons als restaurant. Het team van Onesix is goed bereikbaar en de service die zij bieden sluit aan bij hetgeen zij uitstralen.

Kristel Schulte
Eigenaresse Poke Perfect
Trustpilot excellent score

Wij zijn na de testfase gaan houden van dit systeem. De software maakt het erg gemakkelijk voor zowel onze klanten als onze medewerkers. Bovendien werkt het voor mij ook ontzettend handig. Van begin tot heden zijn wij goed geholpen, welk tijdstip dan ook, er stond altijd iemand klaar.

Rachaila Habib
Eigenaresse Bubble Bae

Direct in je inbox

Ontvang direct alle informatie en prijzen. Onesix Kiosk is gratis 30 dagen te testen, maandelijks opzegbaar en je krijgt 24/7 de beste service.

toggle_off

Gratis proberen

trending_up

Bewezen +20% omzet

favorite

24/7 Premium service

Thanks
Sorry... daar gaat iets niet goed. Zou je ons een chat bericht willen sturen?

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf mijn producten aanpassen of aanbevelingen instellen?

Zeker weten. Als ondernemer heb je binnen het dashboard de mogelijkheid om alles in het menu aan te passen.

Kan ik zelf menu's maken?

Absoluut. Menu's staan vaak in het middelpunt van een assortiment en zijn daardoor een essentieel onderdeel. Je kunt menu's gemakkelijk aanmaken door producten aan elkaar te linken of door menu's in zijn geheel in te voegen waarbij de gast de mogelijkheid krijgt om keuzes te maken binnen het menu.

Kan ik testen of de features ook bij mijn gasten werken?

Iedere ondernemer krijgt de kans om Onesix Kiosk te testen. Dus ook jij. Zelf ervaren hoe je gasten de Kiosk vinden is enorm belangrijk, vandaar de 4 weekse testfase.

Will it actually help my visitors answer general questions?