Features

Slimme features ontworpen voor een betere bestel ervaring en hogere omzet per klant.
Foto van Burger + add-on - Onesix
Vier producten van Onesix Kiosk

Prachtige content in een lean design

Door het lean design in Kiosk komen product foto's beter tot uiting, dit maximaliseert het resultaat. Gebruik daarom Onesix foto's of stel het menu samen met je eigen afbeeldingen.

Automatische up-selling, zonder dat het zo voelt

Door add-ons aan te bieden bij producten, bestelt je gast een complete maaltijd zonder dat het voelt als up-selling. Volledig geautomatiseerd zodat je het nooit meer hoeft te vragen. Een fijnere, logische bestelervaring voor jouw gasten die resulteren in hogere orderwaardes.

Een overzicht van het visuele menu, waarin een product te zien is, een add-on, een extra aanbeveling en de mogelijkheid om sauzen toe te voegen.
Een overzicht van alle secties in het menu van de Onesix Bestelkiosk

Maak bestellingen persoonlijk

Personaliseer bestellingen naar de mogelijkheden binnen je producten. Zo houdt je beter rekening met de wensen van je gasten en creΓ«er je een betere bestelervaring. Deze vragen zijn eenvoudig in te stellen in het dashboard.

Slimme aanbevelingen op basis van data πŸ€“

Op basis van de historische besteldata worden er slimme aanbevelingen gedaan om betere product combinaties te maken. De meest verkochte product combinaties worden standaard weergegeven in het dashboard, zodat je betere beslissingen kan maken voor je business.

Een overzicht van alle aanbevelingen in het menu
Dashboard van Onesix.

Data = Everything

Onesix Dashboard maakt rapportages van alle binnengekomen orders toegankelijk en inzichtelijk. Verzamel prachtige rapporten, pas producten gemakkelijk aan en bekijk de meest verkochte combinaties voor een nΓ³g beter resultaat. Maak beslissingen op basis van data, niet alleen op je onderbuik gevoel.

Slimme integraties πŸ‘Œ

Koppel Onesix aan je favoriete software en werk slimmer. Ben je op zoek naar een andere koppeling? Laat het ons weten.

Alle kassasystemen warmee Onesix integraties mee heeft.
Trustpilot excellent score

Onesix is een jong en dynamisch bedrijf met leuke medewerkers. Ze hebben een erg mooi product, wat goed werkt en bij vragen word ik meteen geholpen.

Stefan van Oss
Eigenaar Kwalitaria Uden-Zuid

Gratis 30 Dagen Testen

βœ”οΈ Bespaar personeelskosten
βœ”οΈ Verhoog je omzet +20%
βœ”οΈ 30 Dagen testen

Ontvang meer informatie

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf mijn producten aanpassen of aanbevelingen instellen?

Zeker weten. Als ondernemer heb je binnen het dashboard de mogelijkheid om alles in het menu aan te passen.

Kan ik zelf menu's maken?

Absoluut. Menu's staan vaak in het middelpunt van een assortiment en zijn daardoor een essentieel onderdeel. Je kunt menu's gemakkelijk aanmaken door producten aan elkaar te linken of door menu's in zijn geheel in te voegen waarbij de gast de mogelijkheid krijgt om keuzes te maken binnen het menu.

Kan ik testen of de features ook bij mijn gasten werken?

Iedere ondernemer krijgt de kans om Onesix Kiosk te testen. Dus ook jij. Zelf ervaren hoe je gasten de Kiosk vinden is enorm belangrijk, vandaar de 4 weekse testfase.

Will it actually help my visitors answer general questions?