Wil je meer informatie ontvangen over de Kiosk?

Vul hiernaast je e-mailaderes in.

Vul hieronder je e-mailaderes in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hoe Bestelzuilen ook Kleine Horecazaken Helpen Groeien

Hoe Bestelzuilen ook Kleine Horecazaken Helpen Groeien

13 september, 2024

Groeikansen voor Kleine Horecazaken met Kiosken

In de horeca-industrie hebben bestelzuilen (Kiosken) veel impact gehad, vooral in grote ketens zoals McDonald's. Maar deze technologie biedt ook talloze voordelen voor kleinere horecazaken. Bestelzuilen kunnen niet alleen de efficiëntie verbeteren, maar ook helpen om kosten te besparen en de omzet te verhogen. In deze blog bespreken we hoe kleine horecazaken kunnen groeien met de inzet van bestelzuilen.


Efficiëntie in de Bestelprocedure

Een van de grootste voordelen van bestelzuilen in kleine horecazaken is de verbetering van de efficiëntie. Door een bestelzuil te integreren, kunnen klanten hun bestelling zelf invoeren, zonder tussenkomst van personeel. Dit betekent minder fouten bij het opnemen van bestellingen en een snellere doorstroming, vooral tijdens piekmomenten. Klanten kunnen in hun eigen tempo door het menu bladeren, zonder zich opgejaagd te voelen. Dit verhoogt de klanttevredenheid en zorgt voor een soepelere ervaring.

Daarnaast kunnen medewerkers zich concentreren op andere taken, zoals het bereiden van maaltijden of het bieden van persoonlijke service aan klanten die dat nodig hebben. In een kleine horecazaak, waar elke werknemer een belangrijke rol speelt, kan dit een groot verschil maken in de dagelijkse gang van zaken.

Verhoging van de Gemiddelde Bestelwaarde

Bestelzuilen zijn ontworpen om upselling te stimuleren. Dit betekent dat tijdens het bestelproces suggesties voor extra’s of grotere porties automatisch aan de klant worden gepresenteerd. Voor kleine horecazaken, waar marges vaak dun zijn, kan dit leiden tot een aanzienlijke verhoging van de gemiddelde bestelwaarde. Klanten zijn eerder geneigd om extra’s toe te voegen wanneer ze dit op een visueel aantrekkelijke en subtiele manier gepresenteerd krijgen, zonder het gevoel te hebben dat ze onder druk worden gezet.

Uit onze onderzoeken blijkt dat het implementeren van onze Kiosk de gemiddelde bestelwaarde gemiddeld 20% verhoogt. Dit extra inkomen kan een grote invloed hebben op de omzet van kleine horecazaken, vooral in tijden waarin elke bestelling telt.

Besparing op Personeelskosten

Een ander belangrijk voordeel voor kleine horecazaken is de besparing op personeelskosten. Door de bestellingen te automatiseren met een bestelzuil, is er minder personeel nodig om de dagelijkse werkzaamheden te volbrengen. Dit is vooral gunstig in tijden van personeelstekorten. Bovendien geeft het bestaand personeel de ruimte om zich te richten op het leveren van betere service, wat de klanttevredenheid verhoogt.

Inspelen op Klantverwachtingen

Moderne klanten, met name jongeren, verwachten steeds vaker dat ze digitaal en zelfstandig kunnen bestellen. Bestelzuilen spelen in op deze trend, waardoor kleine horecazaken hun concurrentie kunnen voorblijven. Het aanbieden van een moderne besteloplossing zorgt ervoor dat de klanttevredenheid stijgt en dat de zaak aantrekkelijker wordt voor een bredere doelgroep. Daarnaast kunnen onze bestelzuilen worden geïntegreerd met mobiele apps en online bestelsystemen, wat de klant meer flexibiliteit geeft.

Meer Tijd voor Service

Ondanks de automatisering biedt een bestelzuil kleine horecazaken de mogelijkheid om juist meer persoonlijke service te leveren. Doordat het personeel minder tijd kwijt is aan het opnemen van bestellingen, kunnen zij zich richten op het creëren van een gastvrije ervaring. Dit helpt niet alleen om klanten terug te laten komen, maar zorgt ook voor een betere reputatie van de zaak.

Bestelzuilen zijn niet alleen voor grote ketens, maar ook een waardevolle tool voor kleine horecazaken. Ze verhogen de efficiëntie, stimuleren extra bestellingen en besparen op personeelskosten. Met onze Kiosken streven we ernaar om technologie toegankelijk te maken voor elke horecazaak, groot of klein. Zo kunnen kleine horecazaken hun service verbeteren en hun bedrijf laten groeien, zonder in te boeten op kwaliteit of klanttevredenheid.

Wil je meer weten over hoe onze bestelzuilen jouw horecazaak kunnen ondersteunen? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze socials voor meer informatie

Foto Daan
Daan van Hoof

Daan is als Head of Marketing werkzaam bij Onesix. Deze nieuwssite biedt relevante artikelen voor mensen die werkzaam zijn of interesse hebben in horeca, retail en speelparken.

Kiosk Pro & Kiosk Premium
Instagram - Brix Templates
Hamburger instagram Onesix
Instagram - Brix Templates
Kiosk Pro 8Tea5 - Onesix
Instagram - Brix Templates
Premium Kiosk bij Punjabi Food - Onesix
Instagram - Brix Templates
Touch bestelzuil onesix
Instagram - Brix Templates