Kiosk Premium X

De nieuwste Kiosk met een vernieuwd design en exclusieve opties om nog meer op te vallen in jouw zaak!

Kiosk Premium
X

De nieuwste Kiosk met een vernieuwd design en exclusieve opties om nog meer op te vallen in jouw zaak!

fullscreen_exit

32 Inch touch

Trek met de 32 inch touchscreen(s) de aandacht naar jouw zaak.

forward_30

Gratis testen

Test de Kiosk 30 dagen gratis. Geen kleine letters en geheel vrijblijvend.

trending_up

+20% omzet

Bewezen dat de gemiddelde orderwaarde bij de Kiosk 20% hoger is.

Bestellingen Onesix Kiosk

More screens.
More visibility.
More Premium.

Niet één, maar twee schermen om jou klanten de bestelervaring te geven die ze verdienen. Als je meerdere schermen wilt, maar geen extra Kiosken, Premium X it is. Natuurlijk kun je ook kiezen voor de Premium X met slechts één scherm!

Lights lights lights.

Op zoek naar een Kiosk die perfect aansluit bij jouw onderneming? Kies dan voor de Premium X! We hebben de Premium X uitgerust met een subtiel, maar opvallend detail: een aanpasbare ledstrip. Personaliseer de kleur van de ledstrip, trek de aandacht en laat de Kiosk nog beter passen bij het interieur van jouw zaak!

Bestellingen Onesix Kiosk

Customize de Kiosk Premium X  in kleur

Net zoals bij al onze Kiosken kan de Premium X ook in kleur gespoten worden. Ga je voor een tint die perfect past bij de sfeer van jouw zaak, of kies je juist voor een opvallende kleur die de aandacht trekt? De choice is all yours!

Een oog voor design en detail

Naast de nieuwe functies heeft de Premium X ook een gestroomlijnder en strakker design gekregen. Het zijn juist deze details die de Premium X onderscheidt van elke andere bestelzuil. Ga voor design. Ga voor Premium X.

Onesix bestelzuil kiosk

Get the feeling 📸

kiosk premium x voorkantKiosk Premium X voetKiosk Premium X schuin
=kiosk premium x bovenkant
kiosk Premium X
Trustpilot excellent score

Twee maanden geleden gestart met de Kiosk. Erg tevreden! De Kiosk is makkelijk en duidelijk. De service is super. Bij vragen of voor hulp staan ze meteen voor je klaar.

Lois Vos
Mede-eigenaar JM Snacks
Trustpilot excellent score

Super fijn en eenvoudige te bedienen kiosk voor de klant, en een eenvoudige snelle handeling voor mijn personeel! Mitchell en zijn team handelen super snel bij vragen en denken graag met je mee! Zeker een aanrader!

Ronald van Kolthoorn
Eigenaar Bakker Bart Ede
Trustpilot excellent score

I've been working with Mitchell and Onesix for two years now at multiple restaurants, the service is great and for everything there is a solution when you work with these guys! I would recommend them to anybody.

Stijn Moussault
Eigenaar Fat Phill's The Mall
Trustpilot excellent score

We zagen vanaf dag 1 al wat voor enorme impact deze bestelzuil had op onze verkopen. De ordergroottes namen tevens toe en de verkoopprocedure werd ook efficiënter. Hierdoor hadden we extra handen vrij voor ons productieproces. De klantenservice is subliem.

Ling-Ming Fan
Eigenaar 8tea5
Trustpilot excellent score

De bestelzuilen van Onesix ondersteunen meerdere locaties van Pieperz. We kunnen een snellere, betere service bieden aan onze klanten terwijl we zelf meer omzet genereren.

Stijn Welsing
Mede-eigenaar Pieperz
Trustpilot excellent score

De bestelzuilen van Onesix werken uitermate prettig. Voor zowel de consument als de backoffice voor ons als restaurant. Het team van Onesix is goed bereikbaar en de service die zij bieden sluit aan bij hetgeen zij uitstralen.

Kristel Schulte
Eigenaresse Poke Perfect
Trustpilot excellent score

Wij zijn na de testfase gaan houden van dit systeem. De software maakt het erg gemakkelijk voor zowel onze klanten als onze medewerkers. Bovendien werkt het voor mij ook ontzettend handig. Van begin tot heden zijn wij goed geholpen, welk tijdstip dan ook, er stond altijd iemand klaar.

Rachaila Habib
Eigenaresse Bubble Bae

Direct in je inbox

Ontvang direct alle informatie en prijzen. Onesix Kiosk is gratis 30 dagen te testen, maandelijks opzegbaar en je krijgt 24/7 de beste service.

toggle_off

Gratis proberen

trending_up

Bewezen +20% omzet

favorite

24/7 Premium service

Thanks
Sorry... daar gaat iets niet goed. Zou je ons een chat bericht willen sturen?

Check ook de andere Kiosken

Pro

Pro
Table

Premium

Premium
Wall

Veelgestelde vragen

Wat wordt er bedoelt met de gratis testfase?

Iedere onderneming verdient de kans om Onesix Kiosk te testen. Jij krijgt 30 dagen de mogelijkheid om het vrijblijvend te testen, waardoor je kan ervaren hoe het is om je gasten nóg beter van dienst te zijn tijdens het bestellen. Deze testfase kan gestart worden zonder enige investering.

Wat zijn de voordelen van Onesix Kiosk?

Onesix Kiosk verhoogt door middel van upselling en slimme features de orderwaarde per klant en creëert ook een betere bestel ervaring. Ben je benieuwd hoeveel een bestelzuil jou kan opleveren? Ervaar het zelf door een test fase aan te gaan.

Is online bestellen mogelijk via Onesix?

Zeker weten. Bij de Kiosk kun je ook gratis een Online Kiosk aanvragen. Hetzelfde bestelsysteem, maar dan online en op ieder apparaat te bezoeken via een URL of QR Code. De bestellingen van de online Kiosk kun je gewoon via hetzelfde systeem verwerken. Makkelijk hé?

Will it actually help my visitors answer general questions?