Dashboard

De perfecte tools die je als ondernemer nodig hebt om de juiste beslissingen te maken.
Een overzicht van het menu binnen de QR online in combinatie met een ijsje, gele achtergrond en het aantal bestellingen wat via de Online QR is binnen gekomen.

Alle data in één Dashboard

Onesix dashboard zorgt ervoor dat jij wendbaar blijft, welke verandering er ook plaats vindt. Een overzichtelijke rapportage van alle data die jou de handvaten geeft om een slimme beslissing te maken. Toegankelijk en overzichtelijk.

Realtime inzicht van de bestellingen

Een helder overzicht van alle inkomende en afgeronde bestellingen over het afgelopen uur, dag of maand om alles onder controle te hebben. Maak eenvoudige dashboards om te exporteren naar je eigen administratie.

Een overzicht van alle bestellingen, zodat de ondernemer alle controle heeft op zijn zaak en de bestellingen die geplaatst worden via de kiosk.
De Dark Mode versie van het dashboard wat Onesix gebruikt om hun klanten te tonen hoeveel orders er binnen komen.

We love Dark Mode 😍

Onesix Dashboard is ook beschikbaar in Dark Mode. Een prachtig rustig design dat overzicht geeft in onrustige tijden.

Eenvoudig producten aanpassen

In Onesix Dashboard pas je eenvoudig producten aan en personaliseer je de bestelomgeving voor je gasten. Stel de juiste vragen en bouw slimme add-ons voor een hogere orderwaarde.

Een overzicht van alle bestellingen, zodat de ondernemer alle controle heeft op zijn zaak en de bestellingen die geplaatst worden via de kiosk. Dit is het Onesix Dashboard

Statistieken en Rapportages

Krijg toegang tot alle data van je bestellingen en creëer rapportages die jou inzichtelijk laten zien welke producten het beste verkopen. Maak beslissingen niet alleen op basis van je gevoel maar ook data.

Bonprinter aanpassen naar de juiste work flow

Beheer de flow van bonnen binnen jouw zaak en zorg dat ze nooit meer kwijt raken. Pas bonnetjes eenvoudig aan zonder 100 producten langs te gaan.

De splitsing van bonnetjes die binnen zijn gekomen via Online QR of via de Onesix bestelzuil / Kiosk.
Trustpilot excellent score

Erg goede ervaringen met Onesix. Flexibele en goede support. Wij wilden graag een bestelzuil uitproberen in onze zaak. Binnen één week stond deze er.

Wouter de Hond
Mede-eigenaar GoGreens

Gratis 30 Dagen Testen

✔️ Bespaar personeelskosten
✔️ Verhoog je omzet +20%
✔️ 30 Dagen testen

Ontvang meer informatie

Veelgestelde vragen

Wie kan er allemaal in het dashboard?

Jij bepaalt welke emailadressen toegang krijgen tot het dashboard. Bij start krijgt de gebruiker een unieke code toegestuurd waarmee ingelogd kan worden.

Kan ik de data inzien en zelf gebruiken?

Absoluut, we zullen hier ook nooit extra kosten voor in rekening brengen. Geen zorgen, bestellingen zijn anoniem dus je kunt ze gerust opslaan in je eigen format.

Helpt Onesix mij bij het gebruik van het Dashboard?

Onesix komt op de dag van installatie een korte presentatie geven over het dashboard en de voordelen. Hierbij zal duidelijk worden uitgelegd waar je alles kan vinden. Daarnaast is er de Onesix University, waar alle mogelijke vragen en antwoorden zijn opgesomd.

Will it actually help my visitors answer general questions?