Dashboard

De perfecte tools die je als ondernemer nodig hebt om de juiste beslissingen te maken.
Een overzicht van het menu binnen de QR online in combinatie met een ijsje, gele achtergrond en het aantal bestellingen wat via de Online QR is binnen gekomen.
Dashboard vandaag pagina

Alle data in één Dashboard

Onesix dashboard zorgt ervoor dat jij wendbaar blijft, welke verandering er ook plaats vindt. Een overzichtelijke rapportage van alle data die jou de handvaten geeft om een slimme beslissing te maken. Toegankelijk en overzichtelijk.

Eenvoudig producten aanpassen

In Onesix Dashboard pas je eenvoudig producten aan en personaliseer je de bestelomgeving voor je gasten. Stel de juiste vragen en bouw slimme add-ons voor een hogere orderwaarde.

De Dark Mode versie van het dashboard wat Onesix gebruikt om hun klanten te tonen hoeveel orders er binnen komen.

We love Dark Mode 😍

Onesix Dashboard is ook beschikbaar in Dark Mode. Een prachtig rustig design dat overzicht geeft in onrustige tijden.

Realtime inzicht van de bestellingen

Een helder overzicht van alle inkomende en afgeronde bestellingen over het afgelopen uur, dag of maand om alles onder controle te hebben. Maak eenvoudige dashboards om te exporteren naar je eigen administratie.

Dashboard bestellingen pagina
Dashboard rapporten pagina

Statistieken en Rapportages

Krijg toegang tot alle data van je bestellingen en creëer rapportages die jou inzichtelijk laten zien welke producten het beste verkopen. Maak beslissingen niet alleen op basis van je gevoel maar ook data.

Bonprinter aanpassen naar de juiste work flow

Beheer de flow van bonnen binnen jouw zaak en zorg dat ze nooit meer kwijt raken. Pas bonnetjes eenvoudig aan zonder 100 producten langs te gaan.

Trustpilot excellent score

Twee maanden geleden gestart met de Kiosk. Erg tevreden! De Kiosk is makkelijk en duidelijk. De service is super. Bij vragen of voor hulp staan ze meteen voor je klaar.

Lois Vos
Mede-eigenaar JM Snacks
Trustpilot excellent score

Super fijn en eenvoudige te bedienen kiosk voor de klant, en een eenvoudige snelle handeling voor mijn personeel! Mitchell en zijn team handelen super snel bij vragen en denken graag met je mee! Zeker een aanrader!

Ronald van Kolthoorn
Eigenaar Bakker Bart Ede
Trustpilot excellent score

I've been working with Mitchell and Onesix for two years now at multiple restaurants, the service is great and for everything there is a solution when you work with these guys! I would recommend them to anybody.

Stijn Moussault
Eigenaar Fat Phill's The Mall
Trustpilot excellent score

We zagen vanaf dag 1 al wat voor enorme impact deze bestelzuil had op onze verkopen. De ordergroottes namen tevens toe en de verkoopprocedure werd ook efficiënter. Hierdoor hadden we extra handen vrij voor ons productieproces. De klantenservice is subliem.

Ling-Ming Fan
Eigenaar 8tea5
Trustpilot excellent score

De bestelzuilen van Onesix ondersteunen meerdere locaties van Pieperz. We kunnen een snellere, betere service bieden aan onze klanten terwijl we zelf meer omzet genereren.

Stijn Welsing
Mede-eigenaar Pieperz
Trustpilot excellent score

De bestelzuilen van Onesix werken uitermate prettig. Voor zowel de consument als de backoffice voor ons als restaurant. Het team van Onesix is goed bereikbaar en de service die zij bieden sluit aan bij hetgeen zij uitstralen.

Kristel Schulte
Eigenaresse Poke Perfect
Trustpilot excellent score

Wij zijn na de testfase gaan houden van dit systeem. De software maakt het erg gemakkelijk voor zowel onze klanten als onze medewerkers. Bovendien werkt het voor mij ook ontzettend handig. Van begin tot heden zijn wij goed geholpen, welk tijdstip dan ook, er stond altijd iemand klaar.

Rachaila Habib
Eigenaresse Bubble Bae

Direct in je inbox

Ontvang direct alle informatie en prijzen. Onesix Kiosk is gratis 30 dagen te testen, maandelijks opzegbaar en je krijgt 24/7 de beste service.

toggle_off

Gratis proberen

trending_up

Bewezen +20% omzet

favorite

24/7 Premium service

Thanks
Sorry... daar gaat iets niet goed. Zou je ons een chat bericht willen sturen?

Veelgestelde vragen

Wie kan er allemaal in het dashboard?

Jij bepaalt welke emailadressen toegang krijgen tot het dashboard. Bij start krijgt de gebruiker een unieke code toegestuurd waarmee ingelogd kan worden.

Kan ik de data inzien en zelf gebruiken?

Absoluut, we zullen hier ook nooit extra kosten voor in rekening brengen. Geen zorgen, bestellingen zijn anoniem dus je kunt ze gerust opslaan in je eigen format.

Helpt Onesix mij bij het gebruik van het Dashboard?

Onesix komt op de dag van installatie een korte presentatie geven over het dashboard en de voordelen. Hierbij zal duidelijk worden uitgelegd waar je alles kan vinden. Daarnaast is er de Onesix Support pagina, waar alle mogelijke vragen en antwoorden zijn opgesomd.

Will it actually help my visitors answer general questions?