Nieuwe features

Op deze pagina vind je de 3
nieuwste features van de Kiosk.
Plastic toeslag via de Kiosk
All
Plastic toeslag

Vanaf 1 juli 2023 is het in Nederland verplicht om een toeslag te rekenen over de verkoop van plastic wegwerpbekers en -bakjes. Hierdoor hebben we een feature aan ons systeem toegevoegd om de toeslagte kunnen verwerken op de Kiosk.

Klik op de button hieronder om alles te ontdekken over deze nieuwe feature!

Vernieuwde Rapporten
Dashboard
Rapporten-pagina

We hebben onlangs de rapporten-pagina in het dashboard verbeterd! Met de nieuwe look kun je snel alle belangrijke gegevens en statistieken checken. Het is allemaal ontworpen om jou een nog betere gebruikerservaring te bieden en de waardevolle inzichten liggen nu voor het oprapen.

Video-instructies in het Dashboard
Dashboard
video-instructies in het Dashboard

We hebben onlangs video-instructies toegevoegd aan het Dashboard. Deze video's bieden heldere uitleg over de verschillende functies, waardoor je moeiteloos het maximale uit jouw menukunt halen.

Bovendien kun je via de 'Aan de slag'-knop bovenin het Dashboard een introductievideo vinden, die je stap voor stap door het dashboard leidt zodat je snel vertrouwd raakt met alle mogelijkheden.

Trustpilot excellent score

Twee maanden geleden gestart met de Kiosk. Erg tevreden! De Kiosk is makkelijk en duidelijk. De service is super. Bij vragen of voor hulp staan ze meteen voor je klaar.

Lois Vos
Mede-eigenaar JM Snacks
Trustpilot excellent score

Super fijn en eenvoudige te bedienen kiosk voor de klant, en een eenvoudige snelle handeling voor mijn personeel! Mitchell en zijn team handelen super snel bij vragen en denken graag met je mee! Zeker een aanrader!

Ronald van Kolthoorn
Eigenaar Bakker Bart Ede
Trustpilot excellent score

I've been working with Mitchell and Onesix for two years now at multiple restaurants, the service is great and for everything there is a solution when you work with these guys! I would recommend them to anybody.

Stijn Moussault
Eigenaar Fat Phill's The Mall
Trustpilot excellent score

We zagen vanaf dag 1 al wat voor enorme impact deze bestelzuil had op onze verkopen. De ordergroottes namen tevens toe en de verkoopprocedure werd ook efficiënter. Hierdoor hadden we extra handen vrij voor ons productieproces. De klantenservice is subliem.

Ling-Ming Fan
Eigenaar 8tea5
Trustpilot excellent score

De bestelzuilen van Onesix ondersteunen meerdere locaties van Pieperz. We kunnen een snellere, betere service bieden aan onze klanten terwijl we zelf meer omzet genereren.

Stijn Welsing
Mede-eigenaar Pieperz
Trustpilot excellent score

De bestelzuilen van Onesix werken uitermate prettig. Voor zowel de consument als de backoffice voor ons als restaurant. Het team van Onesix is goed bereikbaar en de service die zij bieden sluit aan bij hetgeen zij uitstralen.

Kristel Schulte
Eigenaresse Poke Perfect
Trustpilot excellent score

Wij zijn na de testfase gaan houden van dit systeem. De software maakt het erg gemakkelijk voor zowel onze klanten als onze medewerkers. Bovendien werkt het voor mij ook ontzettend handig. Van begin tot heden zijn wij goed geholpen, welk tijdstip dan ook, er stond altijd iemand klaar.

Rachaila Habib
Eigenaresse Bubble Bae

Direct in je inbox

Ontvang direct alle informatie en prijzen. Onesix Kiosk is gratis 30 dagen te testen, maandelijks opzegbaar en je krijgt 24/7 de beste service.

toggle_off

Gratis proberen

trending_up

Bewezen +20% omzet

favorite

24/7 Premium service

Thanks
Sorry... daar gaat iets niet goed. Zou je ons een chat bericht willen sturen?