Wil je meer informatie ontvangen over de Kiosk?

Vul hiernaast je e-mailaderes in.

Vul hieronder je e-mailaderes in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Waarom steeds meer horecazaken kiezen voor bestelzuilen

25 mei, 2023

De opkomst van efficiëntie en klantgemak

Steeds meer horecazaken over de hele wereld erkennen de voordelen van bestelzuilen. Deze geavanceerde zelfbedieningskiosken hebben de manier waarop restaurants, cafés en andere eetgelegenheden hun diensten aanbieden, getransformeerd. In deze blogpost zullen we verkennen waarom steeds meer horecazaken ervoor kiezen om bestelzuilen te integreren in hun bedrijfsmodel. Van verbeterde efficiëntie tot verhoogde klanttevredenheid, laten we eens kijken waarom deze technologie zo populair is geworden.

Kiosks of Burgers & Frites


Efficiëntie en tijdsbesparing

Bestelzuilen stellen horecazaken in staat om de bestelprocessen te stroomlijnen en de doorlooptijd te verkorten. Door klanten in staat te stellen zelf hun bestellingen te plaatsen en te betalen, wordt het personeel ontlast van taken zoals het opnemen van bestellingen, het verwerken van betalingen en het geven van wisselgeld. Dit resulteert in een efficiëntere bedrijfsvoering en stelt het personeel in staat om zich te concentreren op andere belangrijke taken, zoals het bereiden van maaltijden en het bieden van uitstekende service aan gasten.

Verhoogde klantgemak

Moderne consumenten zijn op zoek naar naadloze en gepersonaliseerde ervaringen, zelfs in de horecasector. Bestelzuilen bieden gasten de mogelijkheid om op hun eigen tempo te bestellen, hun voorkeuren aan te passen en zelfs speciale dieetwensen in te voeren. Dit resulteert in een verbeterde klanttevredenheid en loyaliteit. Bovendien kunnen bestelzuilen ook aanvullende informatie verstrekken, zoals voedingswaarden en allergeneninformatie, waardoor klanten weloverwogen keuzes kunnen maken.

Upselling en cross-selling mogelijkheden

Een van de voordelen van bestelzuilen is dat ze suggesties kunnen doen voor aanvullende producten of upgrades. Door slimme upselling- en cross-sellingstrategieën toe te passen, kunnen horecazaken hun omzet verhogen. Bestelzuilen kunnen bijvoorbeeld suggesties doen voor bijgerechten, drankjes of dessertopties, gebaseerd op de gekozen hoofdbestelling. Dit helpt niet alleen de winst te vergroten, maar ook de gasten te inspireren om nieuwe smaken en gerechten uit te proberen.

Om het samen te vatten, het gebruik van bestelzuilen in de horecabranche heeft een positieve impact gehad op de efficiëntie van bedrijfsprocessen en de algehele klanttevredenheid. Steeds meer horecazaken omarmen deze technologie vanwege de voordelen die het biedt, zoals tijdsbesparing, verbeterd klantgemak en upselling-mogelijkheden.

Als jouw horecazaak zich wil onderscheiden, overweeg dan de Onesix Kiosk.

Casper de Vries - Onesix
Casper de Vries

Casper is als Marketing stagiair werkzaam bij Onesix. Deze nieuwssite biedt relevante artikelen voor mensen die werkzaam zijn of interesse hebben in horeca, retail en speelparken.

Kiosk Pro & Kiosk Premium
Instagram - Brix Templates
Hamburger instagram Onesix
Instagram - Brix Templates
Kiosk Pro 8Tea5 - Onesix
Instagram - Brix Templates
Premium Kiosk bij Punjabi Food - Onesix
Instagram - Brix Templates
Touch bestelzuil onesix
Instagram - Brix Templates