Wil je meer informatie ontvangen over de Kiosk?

Vul hieronder je e-mailaderes in.

Vul hiernaast je e-mailaderes in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

4 minuten lezen...

Start van Onesix

Onesix, voorheen bekend als Gymeyes

Gestart als het bedrijf Gymeyes, Onesix heeft door de afgelopen jaar verschillende markten bediend met unieke, innovatieve producten. Het Gymeyes video systeem en de Onesix Bestelkiosk zijn bedoeld om de ervaring én de omzet te boosten. Lees hier hoe Gymeyes transformeerde naar Onesix.


Een afbeelding van Melvin Beemer en Mitchell Warmerdam, na het ontvangen van de eerste investering van het Bossche Investerings Fonds

Lancering in de Fitness Branche

Het initiële doel van Onesix is altijd geweest om de ervaring van bezoekers in de fitness en leisure branche te verbeteren, waardoor ze terug komen voor een fitness sessie. In de zomer van 2017 lanceerde Gymeyes als videosysteem voor sportscholen. “Het idee was simpel”, vertelt mede-eigenaar Melvin Beemer (27), “Sporters helpen bij het filmen van hun training door actiecamera’s te installeren in sportscholen. De gebruiker filmt via de tablet in de club een oefening vanuit meerdere hoeken, analyseert de video en deelt het met een trainer.”

Trampoline parken

Één jaar na lancering krijgt Mitchell Warmerdam, oprichter van Gymeyes, een telefoontje van een eigenaar van een trampolinepark uit Breda. Hij wil het systeem direct aanschaffen en gebruiken voor het filmen van jumps in zijn park voor jongeren. Beemer: “Een maand na de lancering bij het park, keken we naar de data en konden niet geloven wat we zagen. Het park maakte ruim 10x meer video’s dan onze best presterende sportschool.” Na enkele maanden werd de 1 miljoenste video gemaakt, waarop het volgende doel direct werd gesteld: 100 miljoen video’s in 1 jaar tijd.

Investering door Bossche Investerings Fonds

Om harder te groeien heeft het bedrijf een investering gekregen van BIF, het Bossche Investeringsfonds. Het fonds bestaat naast de gemeente uit zes private investeerders. Gymeyes heeft dan al een indrukwekkende tractie bij internationale klanten. "Er liggen volop kansen om dit komende jaren verder uit te bouwen” vertelt Heeres, één van de investeerders in Onesix. Het geld wordt gebruikt om de software uit te breiden en meer clubs in het buitenland aan te sluiten.

Bestelkiosk voor Horeca

Na de succesvolle lancering van het videosysteem, werd het tijd om een nieuw product toe te voegen aan het aanbod van Onesix. Hierbij werd er gekeken naar de potentie in omzetgroei binnen trampolineparken en kinder speelparken zoals Monkey Town. Hier kwam Gymeyes snel tot de conclusie dat er enorm veel potentie in het horeca gedeelte zit, waarbij er na een aantal maanden ontwikkelen een bestelzuil werd gelanceerd: Onesix Kiosk. Betaalbaar voor iedere ondernemer binnen de horeca, leisure of retail markt.

Onesix

Na de lancering van de bestelzuil bleek de naam niet meer in lijn te staan met het aanbod van Gymeyes. Na meerdere brainstormsessies heeft Gymeyes een nieuwe naam voor het bedrijf gekozen. Onesix werd geboren. De naam kwam voort uit de geboortedatum van Gymeyes en de lanceringsdatum van de Onesix bestelkiosk, namelijk 1 juni.

Lancering van de bestelzuil

De lancering van Onesix Kiosk, in combinatie met de corona maatregelen, werd opgepikt door meerdere landelijke media outlets, waaronder de ondernemer en Emerce. De bestelkiosk helpt ondernemingen om hun gasten te laten bestellen op gepaste afstand.

Mitchell Warmerdam - Onesix
Mitchell Warmerdam

Mitchell is de oprichter van Onesix. Deze nieuwssite biedt relevante artikelen voor mensen die werkzaam zijn of interesse hebben in horeca, retail en speelparken.

26 januari, 2021