Wil je meer informatie ontvangen over de Kiosk?

Vul hiernaast je e-mailaderes in.

Vul hieronder je e-mailaderes in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Smaakvol Succes: Effectieve methoden om meer gasten naar jouw horecazaak te trekken

15 augustus, 2023

Boost jouw horecazaak met slimme strategieën

In deze blog verkennen we effectieve strategieën die horecazaken kunnen toepassen om meer gasten aan te trekken en hun succes te vergroten. Deze inzichten zijn gebaseerd op bewezen ervaringen van horeca-ondernemers en methoden en trends in de branche. Ontdek hoe je jouw horeca-ervaring naar nieuwe hoogten kunt tillen.

Foto van Fat Phill's dripping cheese
Bron: Fat Phill's


Optimaliseer jouw online aanwezigheid

Een sterke online aanwezigheid is vandaag de dag essentieel voor het aantrekken van gasten naar jouw horecazaak. Zorg ervoor dat jouw website gebruiksvriendelijk is en snel laadt op zowel desktop als mobiele apparaten. Ben actief op sociale media met aantrekkelijke foto's en/of video's. Optioneel kun je ook online adverteren. Gebruik dan relevante zoekwoorden, zoals bijvoorbeeld 'eten in Utrecht', 'burger bestellen Utrecht' of 'lekker eten Utrecht', om ervoor te zorgen dat jouw zaak hoog scoort in zoekmachineresultaten.

Maak gebruik van visuele aantrekkingskracht

Mensen worden aangetrokken door visuele prikkels. Plaats hoogwaardige foto's van jouw gerechten, interieur en vriendelijke personeel op jouw website en sociale media. Als je gebruikmaakt van bestelzuilen, integreer dan visuele elementen om de aandacht van gasten te trekken en hun bestelervaring te verbeteren.

Verzamel en gebruik feedback

Luister naar je gasten en leer van hun feedback. Zowel positieve als negatieve reacties kunnen waardevolle inzichten bieden om je diensten te verbeteren. Als je bijvoorbeeld merkt dat gasten de voorkeur geven aan seizoensgebonden menu's, kun je overwegen om meer van dit soort menu's te gaan verder te integreren.

Bied unieke ervaringen aan

Creëer een onderscheidende sfeer en ervaring in jouw horecazaak. Denk na over speciale thema-avonden, live-optredens, of seizoensgebonden menu's. Promoot deze evenementen online en moedig gasten aan om hun ervaringen te delen op sociale media, wat kan leiden tot organische marketing en een groter bereik.

Foto van Kiosk Pro Table roze

Integreer efficiënte besteloplossingen

Bestelzuilen en QR-codes zijn moderne oplossingen die het bestelproces in jouw horecazaak kunnen stroomlijnen. Gasten waarderen de mogelijkheid om zelfstandig te bestellen en te betalen, wat leidt tot kortere wachttijden en een verbeterde algehele ervaring. Deze technologieën zijn niet alleen handig, maar ook aantrekkelijk voor gasten die op zoek zijn naar moderne eetgelegenheden. Mocht je dit 30 dagen gratis willen testen, ben je bij ons aan het juiste adres.

Het aantrekken van meer gasten naar jouw horecazaak vereist een combinatie van online zichtbaarheid, visuele aantrekkingskracht, moderne besteloplossingen en unieke ervaringen. Door slim gebruik te maken van een offline en een online strategie met daarbij aandacht voor de gastervaring, ben je op weg naar een smaakvol succes.

Daan van Hoof - Onesix
Daan van Hoof

Daan is als Head of Marketing werkzaam bij Onesix. Deze nieuwssite biedt relevante artikelen voor mensen die werkzaam zijn of interesse hebben in horeca, retail en speelparken.

Kiosk Pro & Kiosk Premium
Instagram - Brix Templates
Hamburger instagram Onesix
Instagram - Brix Templates
Kiosk Pro 8Tea5 - Onesix
Instagram - Brix Templates
Premium Kiosk bij Punjabi Food - Onesix
Instagram - Brix Templates
Touch bestelzuil onesix
Instagram - Brix Templates