Wil je meer informatie ontvangen over de Kiosk?

Vul hiernaast je e-mailaderes in.

Vul hieronder je e-mailaderes in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Innovatie in de Horeca: Verken de Nieuwste Trends

Innovatie in de Horeca: Verken de Nieuwste Trends

25 juli, 2024

Ontdek de Nieuwste Trends van 2024

Bij Onesix blijven we voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de horeca. Doordat we dagelijks bij horecazaken over de vloer komen, hebben we een unieke kijk op de veranderende behoeften en voorkeuren in de branche. Van innovatieve technologieën tot veranderende consumentenvoorkeuren, we duiken dieper in en delen graag enkele van de meest opvallende trends die we dagelijks in de horecawereld tegenkomen.

Trends 2024


Opkomst van Alternatieve Eetwijzen

Met een groeiend bewustzijn van gezondheid en welzijn, zien we een stijgende vraag naar alternatieve eetwijzen, zoals vegetarisme, veganisme en plantaardige diëten. Horecagelegenheden spelen hierop in door hun menu's uit te breiden met smaakvolle en voedzame plantaardige opties, waardoor ze een breder publiek kunnen aantrekken en tegelijkertijd inspelen op de groeiende behoefte aan gezondere eetgewoonten.

Technologie als Verbetering van de Gastervaring

In een wereld die steeds meer gedreven wordt door technologie, is het geen verrassing dat de horecasector ook gebruik maakt van innovatieve oplossingen om de gastervaring te verbeteren. Van online reserveringssystemen tot digitale menu's en bestelzuilen, technologie speelt een cruciale rol bij het stroomlijnen van operationele processen en het bieden van gemak aan zowel klanten als ondernemers.

Duurzaamheid in Actie

Duurzaamheid is niet langer slechts een trend, maar eerder een essentiële pijler geworden voor horecabedrijven wereldwijd. Van het verminderen van voedselverspilling tot het gebruik van biologisch afbreekbare verpakkingen, zien we een groeiende focus op eco-vriendelijke praktijken. Horecabedrijven die lokaal geproduceerde ingrediënten gebruiken en hun afval minimaliseren, worden steeds populairder onder milieubewuste consumenten.

Duurzaamheid in horeca

Personalisatie van de Gastervaring

In een tijdperk waarin individualiteit hoog in het vaandel staat, streven horecabedrijven ernaar om gepersonaliseerde ervaringen te bieden die aansluiten bij de voorkeuren en behoeften van elke gast. Van op maat gemaakte menu-opties tot speciale evenementen en loyaliteitsprogramma's, personalisatie wordt steeds belangrijker als middel om klantenbinding te versterken en een blijvende indruk achter te laten. Benieuwd naar de personalisatiemogelijkheden die Onesix jou kan bieden? Bezoek de pagina met al onze features of neem gemakkelijk contact met ons op.

Wij blijven de trends nauwlettend volgen en gebruiken deze inzichten om onze klanten te voorzien van de meest geavanceerde bestelzuilen. Ons dagelijkse contact met de horeca helpt ons om besteloplossingen te bieden die perfect inspelen op de veranderende behoeften van de sector. Of je nu streeft naar meer efficiëntie, een betere gastervaring, of het integreren van de nieuwste technologieën, onze bestelzuilen kunnen je helpen om je doelen te bereiken.

Wil je meer weten over hoe onze bestelzuilen jouw horeca-zaak kunnen ondersteunen? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze socials voor meer informatie.

Foto Daan
Daan van Hoof

Daan is als Head of Marketing werkzaam bij Onesix. Deze nieuwssite biedt relevante artikelen voor mensen die werkzaam zijn of interesse hebben in horeca, retail en speelparken.

Kiosk Pro & Kiosk Premium
Instagram - Brix Templates
Hamburger instagram Onesix
Instagram - Brix Templates
Kiosk Pro 8Tea5 - Onesix
Instagram - Brix Templates
Premium Kiosk bij Punjabi Food - Onesix
Instagram - Brix Templates
Touch bestelzuil onesix
Instagram - Brix Templates