Wil je meer informatie ontvangen over de Kiosk?

Vul hiernaast je e-mailaderes in.

Vul hieronder je e-mailaderes in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hoe bestelzuilen de wachttijden in de horeca kunnen verkorten

1 Juni, 2023

Efficiëntie in de veeleisende wereld van de horeca

In de dynamische en veeleisende wereld van de horeca is efficiëntie van cruciaal belang. Lange wachtrijen kunnen klanten ontmoedigen en leiden tot een verminderde tevredenheid. Gelukkig bieden bestelzuilen een oplossing die niet alleen de bestelervaring verbetert, maar ook de wachttijden aanzienlijk verkort. In deze blogpost onderzoeken we hoe bestelzuilen de horeca kunnen transformeren door snellere en naadloze bestelprocessen mogelijk te maken.

Blue Kiosk


Stroomlijning van het bestelproces

Bestelzuilen bieden klanten de mogelijkheid om zelf hun bestellingen te plaatsen, waardoor het traditionele proces van wachten in de rij en bestellen bij een medewerker wordt overgeslagen. Dit vermindert aanzienlijk de tijd die nodig is om een bestelling te plaatsen, waardoor klanten sneller kunnen genieten van hun maaltijden. Bovendien kunnen bestelzuilen worden aangepast aan de specifieke menu's en opties van een horecagelegenheid, waardoor het bestellen eenvoudig en intuïtief wordt.

Vermindering van menselijke fouten

Het menselijke element kan soms leiden tot fouten bij het opnemen van bestellingen, zoals verkeerde items of verkeerde hoeveelheden. Bestelzuilen elimineren deze zorgen grotendeels, omdat klanten hun bestellingen rechtstreeks in het systeem invoeren. Dit vermindert menselijke fouten en verhoogt de nauwkeurigheid van de bestellingen, wat uiteindelijk resulteert in tevreden klanten en minder tijdverspilling voor het personeel.

Bevordering van upselling en aanbevelingen

Bestelzuilen bieden horecabedrijven de mogelijkheid om upselling en cross-selling te stimuleren. Door slimme aanbevelingen en promoties te tonen op het scherm van de bestelzuil, kunnen klanten worden aangemoedigd om extra items of bijgerechten toe te voegen aan hun bestelling. Dit niet alleen de gemiddelde bestelwaarde, maar het verkort ook de wachttijden, omdat klanten op hun gemak kunnen bladeren en aanpassingen kunnen maken aan hun bestelling.

Verbeterde operationele efficiëntie

Naast het verkorten van de wachttijden bieden bestelzuilen ook voordelen op operationeel gebied. Het personeel kan zich richten op andere taken, zoals het bereiden van bestellingen en het bieden van klantenservice, in plaats van zich bezig te houden met het opnemen van bestellingen. Dit verhoogt de algehele efficiëntie van het restaurant en draagt bij aan een vlottere doorstroming van klanten.

Bestelzuilen transformeren de horeca door korte wachttijden en verbeterde efficiëntie. Ze stroomlijnen het bestelproces, verminderen fouten, stimuleren upselling en verbeteren de operationele workflow. Voor bedrijven betekent dit hogere omzet en klanttevredenheid, terwijl klanten genieten van een snelle en gepersonaliseerde bestelervaring.

Foto van Casper de Vries
Casper de Vries

Casper is als Marketing stagiair werkzaam bij Onesix. Deze nieuwssite biedt relevante artikelen voor mensen die werkzaam zijn of interesse hebben in horeca, retail en speelparken.

Instagram - Brix Templates
Hamburger instagram Onesix
Instagram - Brix Templates
Kiosk Pro 8Tea5 - Onesix
Instagram - Brix Templates
Premium Kiosk bij Punjabi Food - Onesix
Instagram - Brix Templates
Touch bestelzuil onesix
Instagram - Brix Templates