Wil je meer informatie ontvangen over de Kiosk?

Vul hiernaast je e-mailaderes in.

Vul hieronder je e-mailaderes in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Het optimaliseren van menu's voor bestelzuilen: Tips en tricks

De voordelen van zelfbedienings-systemen voor klanten en horeca-personeel

11 juli, 2023

Het belang van een menu geschikt voor bestelzuilen

Wij begrijpen het belang van het optimaliseren van menu's voor bestelzuilen in de horeca. Door slim gebruik te maken van de mogelijkheden die bestelzuilen bieden, kunnen horecazaken hun omzet verhogen en de klanttevredenheid verbeteren. In deze blogpost delen we enkele handige tips en tricks om jou te helpen bij het optimaliseren van jouw menu voor bestelzuilen.

Foto menu bestelzuil Punjabi


Maak gebruik van afbeeldingen

Visuele prikkels kunnen de verkoop stimuleren. Voeg hoogwaardige afbeeldingen toe van je gerechten, zodat klanten een beter idee krijgen van wat ze kunnen verwachten. Zorg ervoor dat de afbeeldingen goed passen bij de beschrijvingen en dat ze de eetlust van de klant prikkelen.

Promoot populaire of winstgevende gerechten

Gebruik de bestelzuil als een extra verkoopkanaal voor je meest populaire of winstgevende gerechten. Plaats deze gerechten op strategische posities in het menu, zodat ze meer aandacht krijgen. Denk hierbij aan het gebruik van visuele elementen, zoals afbeeldingen of titels die de aandacht trekken.

Bied opties voor aanpassingen

Geef klanten de mogelijkheid om hun gerechten aan te passen aan hun persoonlijke voorkeuren. Voeg keuzemogelijkheden toe voor bijgerechten, sauzen of toppings. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde ervaring en verhoogt de klanttevredenheid.

Kies voor een overzichtelijke menu structuur

Een heldere en overzichtelijke menustructuur is essentieel voor een bestelzuil. Categoriseer je gerechten op een logische manier, zoals voorgerechten, hoofdgerechten, desserts, etc. Gebruik duidelijke en beknopte beschrijvingen voor elk gerecht, zodat klanten gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

Verleid tot upselling

Bestelzuilen bieden een geweldige kans om upselling te stimuleren. Stel bijpassende suggesties voor bij de gerechten, zoals een drankje of een extra bijgerecht. Zorg ervoor dat deze suggesties goed zichtbaar zijn tijdens het bestelproces.

Foto van allergie icon

Houd rekening met allergenen en dieetvoorkeuren

Zorg ervoor dat je menu duidelijke informatie bevat over allergenen en dieetvoorkeuren. Dit is essentieel voor de veiligheid van klanten en biedt hen een geruststellende ervaring bij het plaatsen van hun bestelling.

Het optimaliseren van menu's voor bestelzuilen is van groot belang om de klanttevredenheid te verhogen en de omzet te stimuleren. Door deze tips en tricks toe te passen, zet je een belangrijke stap in het verbeteren van de ervaring van je klanten en het maximaliseren van de resultaten van je horecazaak.

Wil je meer weten over hoe een bestelzuil kan bijdragen aan het succes van jouw horecazaak? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag!

Daan van Hoof - Onesix
Daan van Hoof

Daan is als Head of Marketing werkzaam bij Onesix. Deze nieuwssite biedt relevante artikelen voor mensen die werkzaam zijn of interesse hebben in horeca, retail en speelparken.

Instagram - Brix Templates
Hamburger instagram Onesix
Instagram - Brix Templates
Kiosk Pro 8Tea5 - Onesix
Instagram - Brix Templates
Premium Kiosk bij Punjabi Food - Onesix
Instagram - Brix Templates
Touch bestelzuil onesix
Instagram - Brix Templates