Wil je meer informatie ontvangen over de Kiosk?

Vul hiernaast je e-mailaderes in.

Vul hieronder je e-mailaderes in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Het Kiezen van de juiste Bestelzuil voor jouw Horecazaak

Het Kiezen van de Juiste Bestelzuil voor jouw Horecazaak

7 juni, 2024

Hoe Kies je de Juiste Bestelzuil voor Jouw Horecazaak?

Om de concurrent voor te blijven is het cruciaal om voortdurend te innoveren en de klantbeleving te verbeteren. Een effectieve manier om dit te bereiken, is door het implementeren van bestelzuilen. Maar hoe kies je de juiste bestelzuil voor jouw horecazaak? We begrijpen dat deze beslissing een grote impact kan hebben op je bedrijfsvoering. Daarom hebben we deze gids samengesteld om je te helpen de beste keuze te maken.

Kiosk Pro Table van Onesix


Wat zijn je Wensen?

Voordat je een bestelzuil kiest, is het belangrijk om je specifieke behoeften in kaart te brengen. Wat is de omvang van je horecazaak? Hoeveel klanten bedien je dagelijks? Wat zijn je piekuren? Door deze vragen te beantwoorden, kun je bepalen hoeveel bestelzuilen je nodig hebt en welke functies essentieel zijn voor jouw situatie.

Overweeg de Functionaliteiten

Bestelzuilen komen in verschillende uitvoeringen en met diverse functionaliteiten. Hier zijn enkele belangrijke functies om te overwegen:

Touchscreen Interface: Een responsive en gebruiksvriendelijke interface is cruciaal voor een soepele klantervaring. Daarbij horen mooie passende foto’s die de verkoop kan stimuleren.

Betalingsopties: Klanten waarderen flexibiliteit in betalingsmethoden. Kies een bestelzuil die contactloze betalingen, creditcards en mobiele betaalmethoden accepteert.

Aanpasbare Menu's: Het vermogen om je menu snel en eenvoudig aan te passen is een grote plus. Dit is vooral handig voor seizoensgebonden gerechten of speciale aanbiedingen.

Data-analyse: Een goede bestelzuil biedt inzichten in klantgedrag en verkooptrends, wat je kan helpen bij het optimaliseren van je aanbod en marketingstrategieën.

Integratie met Bestaande Systemen

Het is essentieel dat de bestelzuilen naadloos integreren met je bestaande kassasystemen en keukenmanagementsoftware. Dit zorgt voor een efficiënte workflow en vermindert de kans op fouten. Wij zorgen ervoor dat onze bestelzuilen compatibel zijn met een breed scala aan POS-systemen, zodat je een geïntegreerde oplossing hebt. Wil je meer weten over onze integratie mogelijkheden? Bekijk ze hier.


Denk aan de Klantbeleving

Bij het kiezen van een bestelzuil moet de klantbeleving centraal staan. De zuil moet snel, efficiënt en eenvoudig te gebruiken zijn. Overweeg ook de plaatsing van de zuil: deze moet gemakkelijk toegankelijk zijn en de doorstroming van klanten niet belemmeren.

Onderhoud en Ondersteuning

Betrouwbare service en ondersteuning zijn essentieel voor het succes van je bestelzuil. Aangezien technologie soms kan haperen, is ondersteuning in dergelijke situaties onmisbaar. Hierdoor kun jij je volledig concentreren op je eigen werkzaamheden.

Wij staan klaar om je te helpen bij elke stap van dit proces. Onze bestelzuilen zijn ontworpen om je horecazaak te laten stralen door efficiëntie en de klanttevredenheid te verhogen.

Als je meer wilt weten over onze bestelzuilen en hoe ze jouw restaurant of horeca-zaak kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze socials!  😁

Rosalie bedrijfsfoto
Rosalie Vos

Rosalie is als Marketing Medewerker werkzaam bij Onesix. Deze nieuwssite biedt relevante artikelen voor mensen die werkzaam zijn of interesse hebben in horeca, retail en speelparken.

Kiosk Pro & Kiosk Premium
Instagram - Brix Templates
Hamburger instagram Onesix
Instagram - Brix Templates
Kiosk Pro 8Tea5 - Onesix
Instagram - Brix Templates
Premium Kiosk bij Punjabi Food - Onesix
Instagram - Brix Templates
Touch bestelzuil onesix
Instagram - Brix Templates