Wil je meer informatie ontvangen over de Kiosk?

Vul hiernaast je e-mailaderes in.

Vul hieronder je e-mailaderes in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

De voordelen van zelfbedieningssystemen voor klanten en horecapersoneel

De voordelen van zelfbedienings-systemen voor klanten en horeca-personeel

9 mei, 2023

De essentie van systemen voor zelfbediening

In de horeca-industrie is het van cruciaal belang om een efficiënte en aangename eetervaring te bieden aan klanten. Een van de manieren waarop horecagelegenheden dit kunnen bereiken, is door gebruik te maken van zelfbedieningssystemen zoals bestelzuilen. In dit artikel zullen we de voordelen van deze systemen voor zowel klanten als horecapersoneel bespreken.

Foto van tablet achter counter


Verbeterde efficiëntie

Een van de belangrijkste voordelen van zelfbedieningssystemen is dat ze de efficiëntie van het bestellen van eten en drinken verhogen. Klanten kunnen snel en gemakkelijk hun bestellingen plaatsen zonder dat ze in de rij hoeven te staan en te wachten op de bediening. Dit betekent dat horecapersoneel meer tijd heeft om zich te concentreren op andere taken, zoals het bereiden van het eten en het bedienen van andere klanten.

Mogelijkheid tot upselling

Zelfbedieningssystemen stellen horecagelegenheden ook in staat om upselling te bevorderen. Ze kunnen gemakkelijk suggesties doen aan klanten voor extra items of upgrades. Dit kan leiden tot hogere winsten voor horecagelegenheden en een betere klantervaring voor klanten.

Verbeterde klantenservice

Zelfbedieningssystemen stellen klanten in staat om hun bestellingen op hun eigen tempo en gemakkelijkheid te plaatsen. Dit betekent dat klanten niet onder druk staan en dat er minder kans is dat ze iets vergeten te bestellen. Bovendien kunnen klanten ook gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in hun bestellingen zonder dat ze een medewerker hoeven te raadplegen. Dit leidt tot een betere klantenservice en verhoogde klanttevredenheid.

Minder personeelskosten

Het gebruik van zelfbedieningssystemen kan ook leiden tot minder personeelskosten voor horecagelegenheden. Omdat klanten hun bestellingen zelf plaatsen, is er minder behoefte aan bedienend personeel dat bestellingen opneemt. Dit betekent dat horecagelegenheden minder personeel kunnen inhuren en dat ze minder loonkosten hebben.

Foto van bediening

Verbeterde nauwkeurigheid

Het gebruik van zelfbedieningssystemen kan ook de nauwkeurigheid van bestellingen verbeteren. Omdat klanten hun bestellingen zelf invoeren, is de kans op fouten kleiner dan wanneer een medewerker handmatig bestellingen opneemt. Dit resulteert in een betere klanttevredenheid en minder verspilling van eten en drinken.

Het gebruik van zelfbedieningssystemen zoals bestelzuilen heeft voordelen voor zowel klanten als horecapersoneel. Ze verbeteren efficiëntie en nauwkeurigheid van bestellingen, klantenservice, besparen personeelskosten en bevorderen upselling. Heb je interesse in een bestelzuil? Laat het ons vooral weten en wij kijken met je mee wat de beste oplossing is voor jouw zaak!

Casper de Vries - Onesix
Casper de Vries

Casper is als Marketing stagiair werkzaam bij Onesix. Deze nieuwssite biedt relevante artikelen voor mensen die werkzaam zijn of interesse hebben in horeca, retail en speelparken.

Kiosk Pro & Kiosk Premium
Instagram - Brix Templates
Hamburger instagram Onesix
Instagram - Brix Templates
Kiosk Pro 8Tea5 - Onesix
Instagram - Brix Templates
Premium Kiosk bij Punjabi Food - Onesix
Instagram - Brix Templates
Touch bestelzuil onesix
Instagram - Brix Templates