Wil je meer informatie ontvangen over de Kiosk?

Vul hiernaast je e-mailaderes in.

Vul hieronder je e-mailaderes in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

De Toekomst van Take-Away: Snelle bestellingen met een bestelzuil

De Toekomst van Take-Away: Snelle bestellingen met een bestelzuil

29 april, 2024

Oplossingen voor Take-Away Bestellingen

In de snel veranderende wereld van horeca is take-away niet langer een luxe, maar een noodzaak geworden. Of je nu een drukke professional bent onderweg naar een afspraak, een gezin dat thuiskomt na een lange dag, of gewoon iemand die liever in de comfort van thuis van een maaltijd geniet, het gemak van take-away is onmiskenbaar.

Toch brengen take-away bestellingen uitdagingen met zich mee voor zowel klanten als bedrijven. Lange wachttijden, fouten in de bestellingen en gebrek aan klantbetrokkenheid kunnen de ervaring verzwaren. Gelukkig zijn er innovatieve oplossingen die deze uitdagingen aanpakken en de take-away ervaring verbeteren voor iedereen.

Take-away foto


Mobiele Apps: Bestel waar en wanneer je maar wilt

Mobiele apps zijn een andere krachtige tool om de take-away ervaring te verbeteren. Met een goed ontworpen app kunnen klanten eenvoudig door het menu bladeren, hun bestelling plaatsen en zelfs hun voorkeuren opslaan voor toekomstige bestellingen. Bovendien kunnen restaurants pushmeldingen gebruiken om speciale aanbiedingen en kortingen te promoten, waardoor klanten worden aangemoedigd om terug te komen.

Loyaliteitsprogramma's: Beloon je trouwe klanten

Loyaliteitsprogramma's zijn een geweldige manier om klantenbinding te bevorderen en terugkerende klanten te belonen. Door loyaliteitspunten toe te kennen voor elke bestelling kunnen klanten sparen voor kortingen, gratis gerechten of andere beloningen, waardoor ze worden aangemoedigd om vaker te bestellen.

Bestelzuilen: Snel, Eenvoudig en Efficiënt

Tot slot, een handige oplossing is een bestelzuil. Deze slimme apparaten integreren naadloos met het bestelproces van restaurants en bieden klanten de mogelijkheid om hun bestellingen te plaatsen en aan te passen. Geen gedoe meer met wachten op een ober of in de rij staan bij de kassa. Met een paar tikken op het scherm kunnen klanten moeiteloos hun favoriete gerechten bestellen en betalen.

Kortom, met slimme oplossingen zoals bestelzuilen, mobiele apps, geautomatiseerde betalingen, loyaliteitsprogramma's en feedbackmogelijkheden kunnen restaurants de take-away ervaring optimaliseren en klanten een vlotte en bevredigende ervaring bieden, waar en wanneer ze maar willen genieten van hun favoriete gerechten.

Als je meer wilt weten over onze bestelzuilen en hoe ze jouw restaurant kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze socials!  😁

Rosalie bedrijfsfoto
Rosalie Vos

Rosalie is als Marketing Medewerker werkzaam bij Onesix. Deze nieuwssite biedt relevante artikelen voor mensen die werkzaam zijn of interesse hebben in horeca, retail en speelparken.

Kiosk Pro & Kiosk Premium
Instagram - Brix Templates
Hamburger instagram Onesix
Instagram - Brix Templates
Kiosk Pro 8Tea5 - Onesix
Instagram - Brix Templates
Premium Kiosk bij Punjabi Food - Onesix
Instagram - Brix Templates
Touch bestelzuil onesix
Instagram - Brix Templates