Wil je meer informatie ontvangen over de Kiosk?

Vul hiernaast je e-mailaderes in.

Vul hieronder je e-mailaderes in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

De Toekomst van Service in de Horeca: Menselijke Interactie versus Automatisering

De Toekomst van Service in de Horeca: Menselijke Interactie versus Automatisering

11 april, 2024

De Balans tussen Mens en Machine: Een Verkenning van de Horeca Dilemma's

In een tijd waarin technologie steeds meer terrein wint en de horeca-industrie veranderd, staan restauranthouders voor een belangrijke vraag: Hoe behouden we menselijk contact? Het is een dilemma dat eigenaren bezighoudt als ze streven naar efficiëntie, klanttevredenheid en een uitstekende ervaring voor hun gasten. De juiste balans tussen menselijke interactie en innovatieve technologie is een uitdaging voor vele horeca-eigenaren. Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen van menselijk contact en digitalisering.

Kiosk Pro Table bij Miss Chara


De Voordelen van een Medewerker

Een van de meest waardevolle troeven van een menselijke medewerker is de mogelijkheid om persoonlijke service te bieden. Gasten waarderen het om verwelkomd te worden door een glimlach, om hun favoriete gerechten aan te bevelen en om een praatje te maken tijdens hun diner. Medewerkers kunnen inspelen op de individuele behoeften en voorkeuren van gasten, waardoor ze een gevoel van verbondenheid en loyaliteit creëren.

Een ander voordeel van menselijke medewerkers is hun vermogen om problemen op te lossen en onverwachte situaties aan te pakken. Of het nu gaat om een verkeerde bestelling, een allergie of een last-minute wijziging, medewerkers kunnen snel en flexibel reageren om de tevredenheid van de gast te waarborgen.

De Voordelen van een Bestelzuil

Aan de andere kant bieden bestelzuilen een scala aan voordelen op het gebied van efficiëntie en gemak. Met een bestelzuil kunnen gasten hun bestellingen snel en nauwkeurig plaatsen, zonder te hoeven wachten op een ober. Dit kan vooral handig zijn tijdens drukke piekuren, wanneer het personeel overbelast kan raken.

Bovendien kunnen bestelzuilen de operationele kosten verlagen door de behoefte aan personeel te verminderen. In plaats van meerdere obers in te zetten voor het opnemen van bestellingen, kunnen restauranthouders investeren in bestelzuilen die 24/7 beschikbaar zijn voor gasten. Je kan dus  besparen op personeelskosten.

Het Juiste Evenwicht Vinden

Wij geloven dat het vinden van het juiste evenwicht tussen menselijke interactie en technologie essentieel is voor het succes van een restaurant. Hoewel bestelzuilen efficiëntie en kostenbesparingen kunnen bieden, mogen we niet vergeten dat gastvrijheid draait om meer dan alleen het opnemen van bestellingen. Bestelzuilen kunnen worden geïntegreerd als aanvulling op het bestaande personeel, waardoor de efficiëntie wordt verbeterd zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de service. Gasten kunnen de optie krijgen om zelf te bestellen via een bestelzuil of om persoonlijk geholpen te worden door een medewerker, afhankelijk van hun voorkeur.

De waarde van zowel menselijke interactie als technologische innovatie is duidelijk in de horeca. Of het nu gaat om het verwelkomen van gasten met een glimlach of het bieden van efficiënte bestelopties via bestelzuilen, het uiteindelijke doel blijft hetzelfde: een uitzonderlijke ervaring bieden aan elke gast. Door te streven naar het juiste evenwicht tussen menselijke service en geavanceerde technologie, kunnen restauranthouders een succesvolle toekomst tegemoet zien in de steeds veranderende wereld van gastvrijheid. Meer interesse gekregen in het automatiseren van je bestelproces? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een bestelzuil.

Als je meer wilt weten over onze bestelzuilen en hoe ze uw restaurant kunnen transformeren, neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze socials  😁

Rosalie bedrijfsfoto
Rosalie Vos

Rosalie is als Marketing Medewerker werkzaam bij Onesix. Deze nieuwssite biedt relevante artikelen voor mensen die werkzaam zijn of interesse hebben in horeca, retail en speelparken.

Kiosk Pro & Kiosk Premium
Instagram - Brix Templates
Hamburger instagram Onesix
Instagram - Brix Templates
Kiosk Pro 8Tea5 - Onesix
Instagram - Brix Templates
Premium Kiosk bij Punjabi Food - Onesix
Instagram - Brix Templates
Touch bestelzuil onesix
Instagram - Brix Templates