Wil je meer informatie ontvangen over de Kiosk?

Vul hiernaast je e-mailaderes in.

Vul hieronder je e-mailaderes in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

De Impact van Bestelzuilen op de Gemiddelde Bestelwaarde

De impact van bestelzuilen op de gemiddelde bestelwaarde

10 januari, 2024

Invloed op de bestelwaarde

In de dynamische wereld van de horeca zoeken ondernemers voortdurend naar innovatieve oplossingen om de algehele prestaties van hun bedrijf te verbeteren. Een van de opmerkelijke trends die de laatste tijd terrein wint, is het gebruik van bestelzuilen. Maar hoe beïnvloeden deze digitale kiosken nu eigenlijk de gemiddelde bestelwaarde?

Kiosk Premium X Kleur


Bestelzuilen en Upselling: De Perfecte Match

Een van de voornaamste voordelen van bestelzuilen is het vermogen om upselling te bevorderen. Door slimme lay-outs en suggestieve aanbiedingen te integreren, verleiden bestelzuilen klanten om extra items aan hun bestelling toe te voegen. Denk aan die verleidelijke dessertopties of een upgrade naar een groter formaat drankje. Het resultaat? Een aanzienlijke stijging in de gemiddelde bestelwaarde.

Het Psychologische Aspect van Bestelzuilen

Bestelzuilen maken gebruik van psychologische triggers die de consument aanzetten tot meer aankopen. Aantrekkelijke afbeeldingen, suggestieve teksten en gepersonaliseerde aanbiedingen kunnen de verlangens van de klant prikkelen, waardoor ze eerder geneigd zijn extra items aan hun bestelling toe te voegen. Dit komt niet alleen ten goede aan het bedrijf, maar het verhoogt ook de totale tevredenheid van de klant.

Efficiëntie en Bestelwaarde: Een Win-Win Scenario

Naast upselling dragen bestelzuilen bij aan een efficiënter bestelproces. Klanten kunnen op hun eigen tempo door het menu bladeren, zonder enige druk van een wachtende rij. Dit resulteert in meer doordachte keuzes en vaak een grotere bestelwaarde per transactie. In een branche waar tijd cruciaal is, zorgt deze efficiëntie voor een win-win scenario voor zowel de klant als de ondernemer.

In een wereld waar de concurrentie in de horeca hoog is, vormen bestelzuilen een waardevolle troef voor ondernemers die niet alleen hun omzet willen vergroten, maar ook de algehele klanttevredenheid willen verbeteren. Door strategisch gebruik te maken van upselling, psychologische triggers en efficiëntie in het bestelproces, kunnen bestelzuilen daadwerkelijk de gemiddelde bestelwaarde in de horeca stimuleren. Het is duidelijk dat deze digitale kiosken niet alleen een technologische innovatie zijn, maar ook een slimme investering voor ondernemers die voorop willen lopen in de evolutie van de horeca.

Daan van Hoof - Onesix
Daan van Hoof

Daan is als Head of Marketing werkzaam bij Onesix. Deze nieuwssite biedt relevante artikelen voor mensen die werkzaam zijn of interesse hebben in horeca, retail en speelparken.

Kiosk Pro & Kiosk Premium
Instagram - Brix Templates
Hamburger instagram Onesix
Instagram - Brix Templates
Kiosk Pro 8Tea5 - Onesix
Instagram - Brix Templates
Premium Kiosk bij Punjabi Food - Onesix
Instagram - Brix Templates
Touch bestelzuil onesix
Instagram - Brix Templates