Wil je meer informatie ontvangen over de Kiosk?

Vul hieronder je e-mailaderes in.

Vul hiernaast je e-mailaderes in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

De voordelen van een bestelzuil

22 december, 2022

Bestelzuilen in horecazaken

Als eigenaar van een horecazaak weet je hoe belangrijk het is om een efficiënte en soepel verlopende bedrijfsvoering te hebben. Een bestelzuil kan hierbij een grote rol spelen. Maar wat zijn nu precies de voordelen van een bestelzuil in een horecazaak? Wij zetten ze voor je op een rij.


Bestelzuil in horecazaak

Efficiëntere bedrijfsvoering

Een bestelzuil kan helpen om de bedrijfsvoering efficiënter te laten verlopen. Zo kunnen medewerkers zich bijvoorbeeld volledig richten op het maken van de bestellingen en het serveren van de klanten, in plaats van tijd te moeten besteden aan het opnemen van bestellingen. Dit kan leiden tot een snellere bediening van klanten en een hogere omzet.

Gemakkelijk aanpassingen doen in het menu

Met een bestelzuil kun je gemakkelijk aanpassingen maken aan het aanbod, bijvoorbeeld als je tijdelijk bepaalde producten niet meer op voorraad hebt of als je nieuwe producten wilt toevoegen. Dit kan helpen om je aanbod up-to-date te houden en klanten te blijven boeien.

Minder wachtrijen

Met een bestelzuil kunnen klanten zelf hun bestelling plaatsen, wat betekent dat er minder wachtrijen vormen bij de kassa. Bovendien kunnen klanten op hun gemak de tijd nemen om hun bestelling te plaatsen, wat kan bijdragen aan kortere wachttijden. Dit kan de klanttevredenheid aanzienlijk verhogen, wat weer kan leiden tot een hogere terugkomst van klanten.

Mogelijkheid tot upselling

Met een bestelzuil kun je klanten ook de mogelijkheid bieden om extra producten toe te voegen aan hun bestelling. Zo kun je bijvoorbeeld aanbevelingen doen voor bijpassende drankjes of snacks. Dit kan leiden tot een hogere omzet.

Burger met add-ons - Onesix

Data-analyse

Bestelzuilen bieden de mogelijkheid om data te verzamelen over de bestellingen van klanten. Dit kan helpen om inzicht te krijgen in de voorkeuren van klanten en om je aanbod en bedrijfsvoering daarop af te stemmen.

Minder fouten

Door de bestelzuil kunnen klanten hun bestelling zelf invoeren, wat kan leiden tot minder fouten bij het opnemen van bestellingen. Dit kan ook helpen om misverstanden en frustraties te voorkomen.

In samenvatting bieden bestelzuilen in horecazaken een aantal voordelen, zoals een efficiëntere bedrijfsvoering, minder wachtrijen en fouten, de mogelijkheid tot upselling en personalisatie, en de mogelijkheid om data te verzamelen. Al deze voordelen kunnen leiden tot een hogere klanttevredenheid en omzet.

Wil je de bestelzuil van Onesix vergelijken met andere bestelzuilen? Kassazaak.nl heeft in hun artikel de beste bestelzuilen in de horeca voor je op een rijtje.

Daan van Hoof - Onesix
Daan van Hoof

Daan is als Head of Marketing werkzaam bij Onesix. Deze nieuwssite biedt relevante artikelen voor mensen die werkzaam of interesse hebben in horeca, retail en speelparken.