Wil je meer informatie ontvangen over de Kiosk?

Vul hiernaast je e-mailaderes in.

Vul hieronder je e-mailaderes in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bestelzuilen in de Fastfoodrevolutie: De Bestelzuil van Burger King vs. de Kiosk van Onesix

Bestelzuilen in de Fastfoodrevolutie: De Bestelzuil van Burger King vs. de Kiosk van Onesix

6 december, 2023

Inspelen op verandering

In de steeds evoluerende wereld van de horeca wordt technologie steeds meer een integraal onderdeel van het bestelproces. Bestelzuilen en kiosken spelen een cruciale rol bij het stroomlijnen van de service en het verbeteren van de algehele klantervaring. In deze blog vergelijken we de bestelzuil van Burger King met de kiosk van Onesix en laten we zien waarom deze passen bij de dynamische eisen van de fastfoodindustrie.

Burger king logo


Burger King's Bestelzuilen: Intern Gebruik en Efficiëntie

Burger King, een pionier in de snelle service, heeft bestelzuilen geïntegreerd om klanten een snellere en efficiëntere bestelervaring te bieden. Met een gebruikersvriendelijke interface stellen deze zuilen klanten in staat om eenvoudig door het menu te bladeren, aanpassingen aan hun bestellingen te maken en snel af te rekenen. De technologie is ontworpen om de doorvoer te versnellen en de wachttijd aan de kassa te verminderen.

Onesix Kiosk: Aanpasbaarheid en Gebruikersgerichte Innovatie

De Kiosk van Onesix biedt een alternatieve benadering van de bestelervaring. Met een focus op aanpasbaarheid en geavanceerde functies, stelt Onesix horecaondernemers in staat om hun bestelproces te optimaliseren. De Kiosken van Onesix zijn aanpasbaar aan specifieke behoeften, waardoor horeca- of restauranthouders de interface kunnen afstemmen op hun merk en menu.

Efficiëntie en Gebruikerservaring in Vergelijking

Bij het vergelijken van efficiëntie en gebruikerservaring valt op dat de bestelzuilen van Burger King gericht zijn op snelheid en eenvoud, maar beperkt in functies en aanpasbaarheid. De Onesix Kiosk daarentegen biedt horecagelegenheden een op maat gemaakte ervaring, waardoor ze hun merkidentiteit kunnen behouden.

Kosten en Schaalbaarheid: Onesix als Flexibele Optie

Wat betreft kosten en schaalbaarheid biedt Onesix horeca-eigenaren flexibiliteit. De Onesix Kiosk kan worden aangepast aan de omvang van de horecagelegenheid, van kleine eettentjes tot grote fastfoodketens. Ook focust de software van Onesix zich niet op één specifieke keuken, waardoor het gemakkelijk is te integreren in verschillende soort horecagelegenheden. Dit maakt de Onesix Kiosk een aantrekkelijke keuze voor diverse bedrijven.

Innovatie die Past bij Jouw Visie

In de snel evoluerende fastfoodrevolutie is de keuze tussen de bestelzuilen van Burger King en de Onesix Kiosk afhankelijk van welke innovatie het beste aansluit bij de visie van een horecazaak. Als snelheid en eenvoud de prioriteit zijn, kan de bestelzuil van Burger King ideaal lijken, maar voor horeca-eigenaren die streven naar aanpasbaarheid en een unieke gebruikerservaring is de Onesix Kiosk wellicht de betere keuze.

Hoewel de bestelzuilen van Burger King niet beschikbaar zijn voor externe aankoop, biedt Onesix met zijn aanpasbare Kiosk horecagelegenheden de mogelijkheid om te investeren in innovatie die niet alleen efficiëntie bevordert, maar ook naadloos aansluit bij de unieke identiteit van hun merk. Ontdek vandaag nog welke Kiosk het beste past bij jouw visie.

Daan van Hoof - Onesix
Daan van Hoof

Daan is als Head of Marketing werkzaam bij Onesix. Deze nieuwssite biedt relevante artikelen voor mensen die werkzaam zijn of interesse hebben in horeca, retail en speelparken.

Kiosk Pro & Kiosk Premium
Instagram - Brix Templates
Hamburger instagram Onesix
Instagram - Brix Templates
Kiosk Pro 8Tea5 - Onesix
Instagram - Brix Templates
Premium Kiosk bij Punjabi Food - Onesix
Instagram - Brix Templates
Touch bestelzuil onesix
Instagram - Brix Templates