Kiosk

Accepteer bestellingen sneller en beter met Onesix Kiosk. Verhoog de gemiddelde besteding en biedt je gasten de ervaring die ze verdienen.
Play button

Hogere orderwaarde

De Kiosk realiseert een hogere orderwaarde door gebruik te maken van slimme features.

Eerlijke prijzen

We produceren zelf de Kiosken, hierdoor blijven prijzen eerlijk.

Betere klantervaring

Geef je klanten wat ze verdienen, een unieke ervaring waar ze voor terugkomen.

Onesix Kiosk geeft je gasten de ruimte om rustig en gemakkelijk te bestellen. Door gebruik te maken van slimme features kan de orderwaarde tot wel 37% hoger liggen.

Bekijk features

Lean. Clean. Krachtig.

Geen dure installaties en overbodige materialen maar een prachtig lean design. Een indrukwekkend staaltje techniek om ondernemers te helpen en gasten een betere service te bieden.

Bekijk hardware
Onesix Kiosk bij 8Tea5 Bubble Tea
Een overzicht van alle bestellingen, zodat de ondernemer alle controle heeft op zijn zaak en de bestellingen die geplaatst worden via de kiosk. Dit is Onesix Dashboard

Alle data in één Dashboard

Onesix Dashboard maakt je resultaat in één oogopslag duidelijk. Verzamel prachtige rapporten, verbeter je menu en behoud grip op de zaken.

Slimme integraties 👌

Koppel Onesix aan je favoriete software en werk slimmer. Ben je op zoek naar een andere koppeling? Laat het ons weten.

Bekijk features
Integraties met Onesix
Zijkant bestelzuil onesix kiosk

Transparante prijzen

Geen dure installaties, stoffige account managers en verborgen kosten maar transparante prijzen. Probeer Onesix Kiosk voor 30 dagen en ervaar hoe snel je winst maakt.

Bekijk prijzen

Binnen 14 dagen live

De installatie is super simpel en kan binnen 14 dagen worden ingepland. Je kunt online een demo inplannen zodat je direct weet of de Kiosk in jouw zaak past.

Foto van Onesix Kiosk installatie
Trustpilot excellent score

Twee maanden geleden gestart met de Kiosk. Erg tevreden! De Kiosk is makkelijk en duidelijk. De service is super. Bij vragen of voor hulp staan ze meteen voor je klaar.

Lois Vos
Mede-eigenaar JM Snacks
Trustpilot excellent score

Super fijn en eenvoudige te bedienen kiosk voor de klant, en een eenvoudige snelle handeling voor mijn personeel! Mitchell en zijn team handelen super snel bij vragen en denken graag met je mee! Zeker een aanrader!

Ronald van Kolthoorn
Eigenaar Bakker Bart Ede
Trustpilot excellent score

I've been working with Mitchell and Onesix for two years now at multiple restaurants, the service is great and for everything there is a solution when you work with these guys! I would recommend them to anybody.

Stijn Moussault
Eigenaar Fat Phill's The Mall
Trustpilot excellent score

We zagen vanaf dag 1 al wat voor enorme impact deze bestelzuil had op onze verkopen. De ordergroottes namen tevens toe en de verkoopprocedure werd ook efficiënter. Hierdoor hadden we extra handen vrij voor ons productieproces. De klantenservice is subliem.

Ling-Ming Fan
Eigenaar 8tea5
Trustpilot excellent score

De bestelzuilen van Onesix ondersteunen meerdere locaties van Pieperz. We kunnen een snellere, betere service bieden aan onze klanten terwijl we zelf meer omzet genereren.

Stijn Welsing
Mede-eigenaar Pieperz
Trustpilot excellent score

De bestelzuilen van Onesix werken uitermate prettig. Voor zowel de consument als de backoffice voor ons als restaurant. Het team van Onesix is goed bereikbaar en de service die zij bieden sluit aan bij hetgeen zij uitstralen.

Kristel Schulte
Eigenaresse Poke Perfect
Trustpilot excellent score

Wij zijn na de testfase gaan houden van dit systeem. De software maakt het erg gemakkelijk voor zowel onze klanten als onze medewerkers. Bovendien werkt het voor mij ook ontzettend handig. Van begin tot heden zijn wij goed geholpen, welk tijdstip dan ook, er stond altijd iemand klaar.

Rachaila Habib
Eigenaresse Bubble Bae

Direct in je inbox

Ontvang direct alle informatie en prijzen. Onesix Kiosk is gratis 30 dagen te testen, maandelijks opzegbaar en je krijgt 24/7 de beste service.

toggle_off

Gratis proberen

trending_up

Bewezen +20% omzet

favorite

24/7 Premium service

Thanks
Sorry... daar gaat iets niet goed. Zou je ons een chat bericht willen sturen?

Veelgestelde vragen

Wat wordt er bedoelt met de gratis testfase?

Iedere onderneming verdient de kans om Onesix Kiosk te testen. Jij krijgt 30 dagen de mogelijkheid om het vrijblijvend te testen, waardoor je kan ervaren hoe het is om je gasten nóg beter van dienst te zijn tijdens het bestellen. Deze testfase kan gestart worden zonder enige investering.

Wat zijn de voordelen van Onesix Kiosk?

Onesix Kiosk verhoogt de orderwaarde per klant en creëert een betere bestel ervaring. Ben je benieuwd hoeveel een bestelzuil jou kan opleveren? Ervaar het zelf door een test fase aan te gaan.

Kan de Kiosk ook gepersonaliseerd worden?

Zeker weten. Het design van de Kiosk is elegant en tijdloos, waardoor de bestelzuil enorm goed in het interieur past. De Kiosk kan gepersonaliseerd worden door jouw logo toe te voegen of door de Kiosk te wrappen in een andere kleur.

Will it actually help my visitors answer general questions?
/*video overlay play button*/