Bestelkiosk

Accepteer bestellingen sneller en beter met Onesix Kiosk. Verhoog de gemiddelde besteding en biedt je gasten de ervaring die ze verdienen.
Play button

Hogere orderwaarde

De Kiosk realiseert een hogere orderwaarde door gebruik te maken van slimme features.

Geen duur grapje

De Kiosk is betaalbaar voor iedere ondernemer en gratis 30 dagen te testen.

Betere klantervaring

Geef je klanten wat ze verdienen, een unieke ervaring waar ze voor terugkomen.

Onesix Kiosk geeft je gasten de ruimte om rustig en gemakkelijk te bestellen. Door gebruik te maken van slimme features kan de orderwaarde tot wel 37% hoger liggen.

Bekijk features

Lean. Clean. Krachtig.

Geen dure installaties en overbodige materialen maar een prachtig lean design. Een indrukwekkend staaltje techniek om ondernemers te helpen en gasten een betere service te bieden.

Bekijk hardware
Dit is het logo van Monkey Town. Monkey Town  is één van onze klanten, waarbij we de bestelkiosk gebruiken om hun gasten te laten bestellen
Een overzicht van alle bestellingen, zodat de ondernemer alle controle heeft op zijn zaak en de bestellingen die geplaatst worden via de kiosk. Dit is Onesix Dashboard

Alle data in één Dashboard

Onesix Dashboard maakt je resultaat in één oogopslag duidelijk. Verzamel prachtige rapporten, verbeter je menu en behoudt grip op de zaken.

Slimme integraties 👌

Koppel Onesix aan je favoriete software en werk slimmer. Ben je op zoek naar een andere koppeling? Laat het ons weten.

Bekijk features
Onesix integraties
De bestelzuil en de mogelijk om hardware toe te voegen aan de Setup. Hierbij een weergave welke mogelijkheden een klant heeft om toe te voegen, een voorbeeld is een bomprinter / batterij.

Transparante prijzen

Geen dure installaties, stoffige account managers en verborgen kosten maar transparante prijzen. Probeer Onesix Kiosk voor 30 dagen en ervaar hoe snel je winst maakt.

Bekijk prijzen

Binnen 14 dagen live

De installatie is super simpel en kan binnen 14 dagen worden ingepland. Je kunt online een demo inplannen zodat je direct weet of de Kiosk in jouw zaak past.

Onderdelen van de hardware en software van de bestelzuil te zien. Ook zijn er verschillende orders van Raymond van der Heiden en Mitchell Warmerdam te zien.
Trustpilot excellent score

Twee maanden geleden gestart met de Kiosk. Erg tevreden! De Kiosk is makkelijk en duidelijk. De service is super. Bij vragen of voor hulp staan ze meteen voor je klaar.

Lois Vos
Mede-eigenaar JM Snacks

Test Onesix Kiosk

✔️ Vermijd rijen en geef je gasten wat ze verdienen
✔️ Meer omzet door een hogere omzetwaarde
✔️ 30 dagen gratis testen, geheel vrijblijvend

Probeer het 30 dagen gratis

Veelgestelde vragen

Wat wordt er bedoelt met de gratis testfase?

Iedere onderneming verdient de kans om Onesix Kiosk te testen. Jij krijgt 30 dagen de mogelijkheid om het vrijblijvend te testen, waardoor je kan ervaren hoe het is om je gasten nóg beter van dienst te zijn tijdens het bestellen. Deze testfase kan gestart worden zonder enige investering.

Wat zijn de voordelen van Onesix Kiosk?

Onesix Kiosk verhoogt de orderwaarde per klant en creëert een betere bestel ervaring. Ben je benieuwd hoeveel een bestelzuil jou kan opleveren? Ervaar het zelf door een test fase aan te gaan.

Kan de Kiosk ook gepersonaliseerd worden?

Zeker weten. Het design van de Kiosk is elegant en tijdloos, waardoor de bestelzuil enorm goed in het interieur past. De Kiosk kan gepersonaliseerd worden door jouw logo toe te voegen of door de Kiosk te wrappen in een andere kleur.

Will it actually help my visitors answer general questions?
/*video overlay play button*/