FASTFOOD
Onesix kiosk ondersteunt jouw horeca zaak

Hogere Omzetcijfers

De kiosk is perfect inzetbaar als extra medewerker binnen jouw restaurant. De bestelzuil kan tot wel €2500,- extra omzet genereren per maand.

Zonder Investering

De kiosk ondersteunt je personeel. Je kunt dus een consistente service aanbieden, hoe druk het ook is. Eerst 4 weken testen voordat je een beslissing maakt?

Betere klantervaring

Door gebruik te maken van een bestelzuil, geef je je gasten de ruimte om rustig een bestelling te doen & verhoog je de kans dat ze terugkomen.
Dit is het logo van Monkey Town. Monkey Town  is één van onze klanten, waarbij we de bestelkiosk gebruiken om hun gasten te laten bestellen

De restaurant kiosk voor het verzorgen van een perfecte gastervaring

Door producten slim te combineren, kunnen onze partners tot wel €2500 euro extra omzet genereren per maand. Hierdoor maximaliseer je de potentie van je menu en geef je je klanten de maximale service. Bekijk hier hoe we dit samen met jou als ondernemer kunnen realiseren.


Bekijk kiosk

Business case: een horeca-ondernemer aan het woord

Neem een kijkje in de zaak van één van de Onesix partners, die onze bestelzuilen gebruikt om zijn gasten een optimale service te kunnen bieden. Lees zijn verhaal en kom erachter hoe hij uiteindelijk sterker uit de crisis zal komen.

Bekijk nu
Onesix bestelkiosk in één van de locaties van Pieperz. Pieperz is een snackbarketen, die Onesix bestelzuil gebruiken om hun gasten te laten bestellen. Mede daarnaast staan de eigenaar Stijn Welsing en zijn compagnon.
Dit is het logo van Monkey Town. Monkey Town  is één van onze klanten, waarbij we de bestelkiosk gebruiken om hun gasten te laten bestellen

Ontdek de extra mogelijkheden:


• Eenvoudig prijs & product beheer
• Eenvoudige set-up
• Online dashboard voor alle data
• Foto's van jouw producten in het menu
• Mogelijke koppeling kassasysteem
• Data inzichtelijk in backoffice
• Eigen huisstijl mogelijk

Bekijk nu30 Dagen Gratis Testen

✔️ Vermijd rijen en geef je gasten wat ze verdienen
✔️ Meer omzet door een hogere omzetwaarde
✔️ 30 dagen gratis testen, geheel vrijblijvend

Grijp je kans om te testen