Kiosk in Nationale media

Onesix bestelzuil in Nationale media.

Vorige week lanceerde Onesix zijn nieuwste product, de Onesix Kiosk. Vanaf 1 juni konden restaurants & bars weer open voor het publiek nadat deze sector gesloten was voor 11 weken vanwege de Covid-19 maatregelen. Hoe blij en opgelucht de bareigenaars ook zijn, zij ondervinden nog wel hinder als het gaat om uitserveren en het bedienen van hun klanten, door de huidige restricties.

De Onesix bestelzuil is gelanceerd om bareigenaren te helpen hun omzet te maximaliseren en tegelijkertijd de kosten te verlagen. De kiosk past goed binnen de restricties in tijden van Covid-19 en daarom heeft de media onze lancering opgepikt en het verteld aan een breder publiek.

De betaalbare self-serving kiosk.

 
Hoe werkt het? Laat ons het uitleggen ­čÖé

Klanten kunnen gemakkelijk door het menu bladeren, hun drankjes en eten bestellen, een add-ons voor hun bestelling selecteren en deze bij de kiosk betalen. Vervolgens geven klanten hun tafelnummer door om het later op te halen.

Nadat de klanten hun bestelling hebben betaald, wordt deze naar de bar gestuurd waar een medewerker de bestellingen klaar maakt. Eenmaal klaar, kan de bestelling op een aparte tafel worden geserveerd, zodat de medewerker op veilige afstand blijft terwijl de producten met een glimlach worden uitgedeeld!

Self-serving kiosk. Drinks & food can be easily managed and ordered at the kiosk. After they selected their order, customers can pay for it at the kiosk.

Trampolineparken, bowlingcentra en bars

Vanwege de waanzinnige potentie van de Kiosk op verschillende industrie├źn, werd Onesix genoemd in nationale nieuwsartikelen, zowel offline als online. De ondernemer, Quote & Emerce noemde onder andere de Self-Service Kiosk als ├ę├ęn van de producten waarmee restaurants en bars hun klanten nog beter kunnen bedienen.

Self-Service Kiosks zijn ge├»mplementeerd in verschillende industrie├źn en worden met succes gebruikt door grote fastfoodketens om meer inkomsten te genereren en daardoor kosteneffici├źnter te zijn. Andere bestelzuilen vergen in het algemeen een behoorlijke financi├źle investering en dat is waar Onesix tussenkomt. Wij doen het namelijk anders.

 

 
Onesix bestelzuil zal meer inkomsten voor uw bar genereren 

De bestelzuil genereert meer inkomsten via zijn dynamische menu. Het menu kan worden aangepast op basis van het tijdstip van de dag, het weer en andere externe factoren. Bovendien is een bar in staat om producten met elkaar te verbinden, waardoor de mogelijkheid ontstaat om add-ons & cross-selling te implementeren in het menu.

Door deze processen te implementeren, verwachten wij 10-30% procent meer omzet per klant te generen.

Payment completed. The self-serving kiosk offers the possibility to receive a payment at the kiosk itself, therefore diminishing labour costs.

4 weken gratis & zonder investering de bestelzuil testen? 

Zonder een investering kunnen bars en restaurants de Onesix bestelzuil 4 weken gratis testen. Benieuwd hoe de Onesix Kiosk de omzet in uw bar kan verhogen. Klik op de onderstaande knop om contact met ons op te nemen & binnen 24 uur hoor je van ons!