Boost je omzet 27% met Onesix Kiosk

Accepteer bestellingen sneller en beter met de Onesix bestelzuil. Je kunt Onesix Kiosk 30 dagen gratis testen.
Play button

Hogere orderwaarde

De Kiosk realiseert een hogere orderwaarde door gebruik te maken van slimme features.

Geen duur grapje

De Kiosk is betaalbaar voor iedere ondernemer en gratis 30 dagen te testen.

Betere klantervaring

Geef je klanten wat ze verdienen, een unieke ervaring waar ze voor terugkomen.

27 % meer omzet genereren

✔️ Vermijd rijen en geef je gasten wat ze verdienen
✔️ Meer omzet door een hogere omzetwaarde
✔️ 30 dagen gratis testen, geheel vrijblijvend

Verhoog je omzet per bestelling met 27%

Onesix Kiosk geeft je gasten de ruimte om rustig en gemakkelijk te bestellen. Door gebruik te maken van slimme features kan de orderwaarde tot wel 27% hoger liggen.

Transparante prijzen

Geen dure installaties, stoffige account managers en verborgen kosten maar transparante prijzen. Probeer Onesix Kiosk voor 30 dagen en ervaar hoe snel je winst maakt.

Bekijk prijzen
De bestelzuil vanaf een zijaanzicht. Daarnaast staan opties afgebeeld welke toegevoegd kunnen worden aan de standaard setup, zoals een batterij, bonprinter, kassakoppeling.
Onesix bestelkiosk in één van de locaties van Pieperz. Pieperz is een snackbarketen, die Onesix bestelzuil gebruiken om hun gasten te laten bestellen

Perfect voor iedere Fast-service onderneming

Geen dure installaties en overbodige materialen maar een prachtig lean design. Een indrukwekkend staaltje techniek om ondernemers te helpen en gasten een betere service te bieden.

Terugverdientijd van 3-6 maanden

Doordat klanten rustig kunnen bestellen heeft je personeel meer tijd om het eten beter te bereiden. Vermijd de lange rijen en maak een gezellig praatje along the way.

Start testfase
Een klant van ons die een watermeloen heeft besteld via de bestelzuil. Daarnaast is meermaals het menu visueel te zien, met de verschillende producten en product categorieën.
Een overzicht van alle bestellingen, zodat de ondernemer alle controle heeft op zijn zaak en de bestellingen die geplaatst worden via de kiosk. Dit is Onesix Dashboard

Alle data in één Dashboard

Onesix Dashboard maakt je resultaat in één oogopslag duidelijk. Verzamel prachtige rapporten, verbeter je menu en behoudt grip op de zaken.

Binnen 14 dagen live

De installatie van Onesix Kiosk & Online QR is supersimpel en kan binnen 14 dagen gedaan worden. Start een test fase en begin direct met het creëren van je menu.

Onderdelen van de hardware en software van de bestelzuil te zien. Ook zijn er verschillende orders van Raymond van der Heiden en Mitchell Warmerdam te zien.

Twee maanden geleden gestart met de Kiosk. Erg tevreden! De Kiosk is makkelijk en duidelijk. De service is super. Bij vragen of voor hulp staan ze meteen voor je klaar.

Lois Vos
Mede-eigenaar JM Snacks

30 dagen Gratis Testen

✔️ Vermijd rijen en geef je gasten wat ze verdienen
✔️ Meer omzet door een hogere omzetwaarde
✔️ 30 dagen gratis testen, geheel vrijblijvend

Ik wil Onesix Kiosk Testen

Veelgestelde vragen

Wat wordt er bedoelt met de gratis testfase?

Iedere onderneming verdient de kans om Onesix Kiosk te testen. Jij krijgt 30 dagen de mogelijkheid om het vrijblijvend te testen, waardoor je kan ervaren hoe het is om je gasten nóg beter van dienst te zijn tijdens het bestellen. Deze testfase kan gestart worden zonder enige investering.

Wat zijn de voordelen van Onesix Kiosk?

Onesix Kiosk verhoogt de orderwaarde per klant en creëert een betere bestel ervaring. Ben je benieuwd hoeveel een bestelzuil jou kan opleveren? Ervaar het zelf een test fase aan te gaan.

Kan de kiosk ook gepersonaliseerd worden?

Zeker weten. Onesix is van mening dat het design van de Kiosk elegant en tijdloos is, waardoor de bestelzuil enorm goed past in het interieur. Zou je toch liever willen dat de bestelzuil in jouw huisstijl wordt geleverd, dan zorgt Onesix voor de kiosk in jouw design. Bekijk pricing voor de juiste informatie omtrent personalisatie.

Will it actually help my visitors answer general questions?
/*video overlay play button*/